Viktória Botošová Krimi

Smutná bilancia dňa: Najviac dopravných nehôd bolo v našom kraji

Hasiči dnes šokovali neradostnými číslami. Nitriansky kraj, žiaľ kraľuje v počte dopravných nehôd a škodových udalostí. Pozrite, čo všetko sa stalo na našich cestách.

Ilustračný obrázok k článku Smutná bilancia dňa: Najviac dopravných nehôd bolo v našom kraji
Zdroj: TASR

„Dnes 14. januára 2015 bolo doteraz v Nitrianskom kraji 8 dopravných nehôd a 25 škodových udalostí“ konštatuje krajská hovorkyňa.

Ako ďalej dodáva, v okrese Šaľa boli dve dopravné nehody a 4 škodové udalosti, v okrese Nové Zámky boli 2 dopravné nehody a 2 škodové udalosti.

Podľa ďalších slov krajskej hovorkyne, v okrese Nitre bola 1 dopravná nehoda a 11 škodových udalostí. Okres Komárno, podľa nej nezaznamenal žiadnu dopravnú nehodu a dve škodové udalosti. „V okrese Levice evidujú 2 dopravné nehody a 5 škodových udalostí. V okrese Topoľčany bola 1 smrteľná dopravná nehoda, ktorá podľa predbežných informácií s počasím nesúvisí a 1 škodová udalosť,“ dodala Bruchterová.

O smrteľnej dopravnej nehode v Topoľčanoch sa dozviete viac na našom portáli – Tragická dopravná nehoda v okrese si vyžiadala obeť: Zbytočne vyhasol život ženy (†57)!

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM