Anton Hrachovský Krimi

Smrť na ceste kúsok od Zámkov: Vodič (†49) z Nesvád neprežil zrážku so stromom

Tragická nehoda sa udiala v noci v susednom okrese. Neprežil ju vodič z neďalekých Nesvád. V aute sa nachádzala aj 21-ročná spolujazdkyňa.

Ilustračný obrázok k článku Smrť na ceste kúsok od Zámkov: Vodič (†49) z Nesvád neprežil zrážku so stromom
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa policajných informácií došlo k smrteľnej dopravnej nehode v noci 13. júla 2017 krátko pred 24:00 v okrese Komárno. „49-ročný vodič osobného motorového vozidla Ford Focus pri prechádzaní ľavotočivej zákruty pred obcou Nesvady dostal šmyk, dôsledkom čoho zišiel z cesty a narazil do pevnej prekážky pri ceste – do kmeňa stromu. Po náraze sa auto prevrátilo na strechu,“ objasnila situáciu policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako hovorkyňa dodala, 49-ročný vodič z obce Nesvady utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. „U nebohého bude vykonaná pitva, pri ktorej bude odobratá aj krv na zistenie prípadného požitia alkoholu. 21-ročná spolujazdkyňa bola so zraneniami prevezená do nemocnice,“ dodala hovorkyňa s tým, že na vozidle vznikla škoda vo výške 3 500 eur a vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM