Anton Hrachovský Hokej

Školáci na Tipsport ligu v Zámkoch zadarmo: Hokejový klub vyhlásil špeciálnu akciu

Klub z Nových Zámkov sa rozhodol ponúknuť bezplatný vstup na zápasy Tipsport ligy. Ponuku môžu využiť školáci a ich učitelia.

Ilustračný obrázok k článku Školáci na Tipsport ligu v Zámkoch zadarmo: Hokejový klub vyhlásil špeciálnu akciu
41
Galéria
Foto: Geleta Zsolt

V zápase Európskej ligy proti tureckému Besiktasu Istanbul sa na tribúnach klubu ŠK Slovan Bratislava objavilo cez 5-tisíc detí do 14 rokov, no žiadni platiaci priaznivci. Dôvodom bol trest za správanie fanúšikov. Pre podobný krok, aj keď nie kvôli sankciám, sa rozhodli v hokejovom klube HC Nové Zámky.

V Zámkoch zadarmo na hokej

Vedenie ponúklo bezplatný vstup za zápasy pre mladých fanúšikov. Dôvodom však nie sú sankcie. Voľný vstup na domáce stretnutia Tipsport ligy budú mať žiaci materských, základných a stredných škôl. Podmienkou je, aby s jedným učiteľom prišlo minimálne 20 žiakov.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Do konca kalendárneho roka 2019 ostáva Novozámčanom odohrať 12 domácich zápasov. Žiaci z miestnych škôl si tak budú môcť zadarmo vychutnať duely proti Miškovcu, dvakrát Detve, Slovanu, Liptovskému Mikulášu, Banskej Bystrici, Michalovciam, Nitre, Popradu, Budapešti, Trenčínu a Zvolenu.

„V prípade záujmu prosíme poslať email s menom zodpovedného pedagóga za skupinu detí, počet detí a dátum na adresu tvrdonova@mikron.sk,“ informuje klub.

V aktuálne prebiehajúcej sezóne 2019/2020 odohrali Zámčania štyri domáce duely. Kým na ten prvý proti Košiciam si našlo cestu 1153 divákov, s každým ďalším stretnutím ich počet klesal. Na duel s Duklou Trenčín bolo zvedavých 958 divákov, proti Budapešti ich prišlo 832 a na Zvolen to bolo už len 758 fanúšikov.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

MHC Nové Zámky v sezóne 2018/2019
41
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM