Anton Hrachovský Správy

Sezóna kúpania sa blíži: Štúrovčania môžu dovtedy využívať výrazný benefit

Už onedlho začne letná sezóna aj na jednom z najobľúbenejších slovenských kúpalísk. Do jej začiatku môžu Štúrovčania využívať zaujímavú výhodu.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna kúpania sa blíži: Štúrovčania môžu dovtedy využívať výrazný benefit
4
Galéria

Obľúbené mestské kúpalisko pri Dunaji započne svoju letnú sezónu 29. júna. Do tej doby budú môcť Štúrovčania využiť pri vstupe výrazné zľavy. Toboganový park bude verejnosti prístupný od 1. júna. Termálne kúpalisko bude otvorené do 15. septembra.

Domáci budú mať zľavu

Držitelia mestského preukazu Štúrovčana sa na kúpalisko dostanú do konca júna za 1,50 eura (pre dospelých) a 1 euro pre deti (4–15 rokov). Domáci tak získajú zľavu až 80% z ceny vstupného. Návštevníci s preukazom ŤZP, ŤZP-S a ich doprovod majú do 30. júna vstup zdarma.

V júli a v auguste budú pre obyvateľov mesta platiť rovnaké ceny ako po minulé roky. Pre dospelých bude vstupné 3,50 eura, pre deti 1,75 eura, držitelia preukazov ŤZP budú mať vstup za 2,25 eura a cena pre deti s preukazom ZŤP je 1,25 eura. Pre všetkých bude po 17:00 platiť jednotné vstupné 1 euro.

Obyvatelia mesta si aj v roku 2019 môžu uplatniť preukaz Štúrovčana, ktorý je potrebné si zaobstarať v informačnej kancelárii na Pešej zóne (kancelária OOCR Podunajsko).

K vystaveniu preukazu je potrebná fotografia, občiansky preukaz a trvalé bydlisko v Štúrove. Pre deti je podmienkou prítomnosť aspoň jedného zákonného zástupcu a rodný list dieťaťa. Informácie zverejnilo mesto Štúrovo na svojej webovej stránke.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Kúpalisko Vadaš v Štúrove
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM