Anton Hrachovský Samospráva

Rekonštrukcia Čerešňovej ulice v Zámkoch je hotová: Takto vyzerá po novom, FOTO

Prvá etapa rekonštrukcie novozámockých ciest sa blíži ku koncu. V jej závere došlo aj na Čerešňovú ulicu.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia Čerešňovej ulice v Zámkoch je hotová: Takto vyzerá po novom, FOTO
7
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Čerešňová ulica patrí medzi najdlhšie v Nových Zámkoch. Až donedávna bol povrch jej vozovky nevyhovujúci snáď pre všetkých účastníkov premávky. Celá ulica má dnes už nový asfalt.

Čerešňová je hotová

Obnova povrchu vozovky na poslednom úseku Čerešňovej ulice je hotová. Posledná vrstva potrebovala ešte dostatočne vyzrieť a vytvrdnúť, no už je v plnej prevádzke.

Na záver pribudlo na novom asfalte vodorovné dopravné značenie – deliaca čiara a krajnice. Od pondelka 20. augusta sa začal frézovať povrch vozovky na Bočnej ulici. Tá je posledným úsekom zahrnutým v prvej etape obnovy povrchov mestských komunikácií.

Rekonštrukcie ciest v Nových Zámkoch robila firma Doprastav Asfalt Zvolen, s ktorou mesto podpísalo zmluvu znejúcu na 955-tisíc eur vrátane DPH.

Radnica sa rozhodla opravy financovať z úveru, ktorý bude splácať 10 rokov. Pový povrch dostalu v 1. etape rekonštrukcie aj ulice Šulekova, T. G Masaryka, Ľudovíta Štúra, Janka Kráľa, Michalská bašta, Kukučínova a Námestie P.O.Hviezdoslava. Radnica pred časom vyhlásila, že chce vybudovať aj novú cestu na Fajkovej ulici.

Rekonštrukcia Čerešňovej ulice v Zámkoch je hotová
7
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM