Viktória Botošová Samospráva

Radnica pripravuje stratégiu rozvoja Zámkov: Ak vám na meste záleží, prispejte názorom!

Občania môžu ovplyvniť Program hospodárskeho rozvoja mesta a zároveň sa môžu vyjadriť k jeho aktuálnemu stavu. Ako? Čítajte ďalej...

Ilustračný obrázok k článku Radnica pripravuje stratégiu rozvoja Zámkov: Ak vám na meste záleží, prispejte názorom!
Foto: Viktória Botošová

Obyvatelia Nových Zámkov sa môžu podieľať na budúcom rozvoji mesta a zároveň sa môžu vyjadriť k aktuálnemu stavu, v akom sa mesto nachádza.

Mestský úrad Nové Zámky zverejnil dotazník zameraný na prieskum verejnej mienky, do ktorého sa môžu zapojiť všetci občania s trvalým pobytom na území mesta.

Dotazník je anonymný

Dotazník je anonymný, občania môžu zvoliť internetovú alebo printovú formu jeho vyplnenia. Vyplnené dotazníky v papierovej forme môžu odovzdať vo vestibule mestského úradu, kde bude pripravená urna, do ktorej ho môžu vhodiť.

Výsledky prieskumu použije vedenie mesta na spracovanie rozvojovej stratégie mesta na roky 2014 až 2020.

Mesto Nové Zámky pripravuje strategický dokument s názvom Program hospodárskeho a sociálneho rozvoja. Existencia tohto dokumentu je podmienkou pre subjekty miestnej samosprávy na čerpanie financií z európskych štrukturálnych a investičných fondov v programovom období 2014 až 2020.

Poukážte aj vy na to, čo považujete za dôležité

Cieľom tohto programu je analyzovať aktuálne prostredie a stav mesta a následne identifikovať hlavné faktory a stratégiu rozvoja mesta v budúcnosti.

„Vašimi odpoveďami nám pomôžete poukázať na priority a ciele, ktoré vnímate vy ako dôležité a poskytnete nám pohľad, názory a postrehy na zefektívnenie hospodárskeho a sociálneho rozvoja mesta,“ vyzvalo vedenie mestského úradu občanov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM