Andrea Ballayová Rôzne

"Biele Vianoce"

Dňa 25.novembra 2010 o 17-tej hodine

sa v priestoroch Obchodného centra Aquario v Nových Zámkoch, vďaka fotografke Jarke Kreškóciovej , uskutoční výstava fotografií s názvom „Biele Vianoce“.
Výstava je sprievodnou spoločenskou aktivitou, ktorá sa spája s vytvorením komplexu Regionálneho sociálno – edukačného centra pre deti s postihnutím na ulici Pod Kopcom v Nových Zámkoch. Výstava má výrazne prispieť k zvýšeniu kvality života týchto detí v našom regióne a charitatívny zisk z nej bude použitý na zariadenie priestorov pre deti s mentálnym postihnutím.
Prvý krok k začleneniu sa ľudí s postihnutím do spoločnosti robia práve tieto rodiny, ktoré poodhalili čaro vlastného súkromia pred celým svetom. Fotografie sú výpoveďou tvárí s obrovskou silou a skrývajú v sebe veľa lásky aj napriek nepriazni osudu. ..každý detský osud, ktorého cesta viedla do nášho zariadenia je písaný ťažkou rukou, ale predsa hrdinsky. Rodiny detí, ktorých pobytom sa stal náš Domov sociálnych služieb tvoria veľký súvislý celok, ktorý nespájajú len rovnaké životné prekážky, cesty trápenia, ale obrovská sila, ktorá z nich robí ľudí statočných a silných…a to v mnohých situáciách…práve svoju silu a lásku ukážu svetu na blížiacej sa výstave…

Jaroslava Geľová Združenie na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím Nové Zámky

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM