Anton Hrachovský Futbal

Proti Borčiciam ťahali futbalisti za kratší koniec: Mrzeli nepremenené šance

Cez víkend sa novozámockí futbalisti predstavili na pôde súpera z Považia. Okrem toho je tu ešte stále možnosť kúpiť lístky na Slovan Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Proti Borčiciam ťahali futbalisti za kratší koniec: Mrzeli nepremenené šance
Zdroj: TASR

Doplatili sme na vlastné chyby

V druhom kole 3. Ligy – Západ cestovali hráči FKM Nové Zámky na horúcu pôdu Iskry Borčice. Nepodarilo sa im však nadviazať na úspešný vstup do ročníka a na Považí podľahli súperovi 0:2. Klub, ktorý mal ešte prednedávnom fortunaligové ambície zvíťazil po góloch Demjana a Zuziaka. Po dvoch kolách tak patrí Zámčanov 10 priečka s vyrovnaným skóre 2:2. Najbližšie sa naši futbalisti predstavia doma 12.augusta proti Prievidzi.

„Zápas sme začali zakríknuto a s prehnaným rešpektom. Mená ako Barčík, či Demjan, ktorý bol nedávno aj kráľom strelcov poľskej ligy vyvolali v niektorých hráčoch neistotu. Pripravovali sme sa, že sú nebezpeční po centrovaných loptách, napriek tomu sme však práve po takej akcii inkasovali po hlavičke Demjana. Následne sme mali niekoľko dobrých akcii, ale finálnej fáze chýbala presnosť. Druhý polčas sa Horáček presunul do stredovej formácie a herne sme dominovali. Po Letkovej prihrávke hlavičkoval z výbornej pozície Kingambo len do žrde, nevyšla mu ani koncovka po Muchayovom dravom prieniku. Súpera sme v tejto fáze zápasu tlačili, gól visel na vlásku. Paradoxne sme ale inkasovali my po individuálnej chybe. Spravili sme chyby a tentoraz nás súper potrestal. Máme na čom pracovať, byť mentálne silnejší. K rozhodcom sa radšej vyjadrovať nebudem. Vyhovárať sa však nechceme, musíme byť lepší a koncentrovanejší. Len tak máme šancu uhrať dobrý výsledok v utorok so Slovanom Bratislava. Touto cestou všetkých pozývam na zápas a dúfam,že nás ľudia prídu povzbudiť,“ povedal po zápase s Borčicami pre klubový web tréner Novozámčanov Peter Lérant.

TJ Iskra Borčice – FKM Nové Zámky 2:0 (1:0)

Góly: 30. Demjan, 72. Zuziak
Zostava FKM: Juhás – Ešek, Petráš, Horáček, Baksics, Lovska (57. Muchaya), Fiala (46. Letko), Obert, Matić (73. Švajda), Dikácz, Kingambo

Lístky na zápas roka

Už v utorok 8. augusta sa Novozámčania predstavia na domácom trávniku v rámci druhého kola Slovnaft Cupu proti ŠK Slovan Bratislava. Niekoľko dní už prebieha predpredaj lístkov na tento zápas roka. Fanúšikovia, ktorí by si radi zabezpečili vstupenku v predstihu, môžu tak urobiť v pondelok 7. augusta v čase od 16:00 do 18:00.

Predaj bude prebiehať pri hlavnom vchode do štadióna L. Gancznera. Ceny vstupného sú tiež priaznivé, dospelí zaplatia 4 eurá, dôchodcovia a študenti 2 eurá. Ženy a deti do 15 rokov majú vstup zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM