Viktória Botošová Samospráva

Primátor Klein aj s úradníkmi vyšili s kožou na trh: Široké úsmevy, možno ich ešte stihnete :) FOTO

V takejto zostave a v tomto prostredí ich uvidíte len málokedy. Mnohí Novozámčania si nenechali ujsť túto možnosť.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Klein aj s úradníkmi vyšili s kožou na trh: Široké úsmevy, možno ich ešte stihnete :) FOTO
Foto: Viktória Botošová

O tom, že si na tieto Oberačkové slávnosti primátor mesta Otokar Klein pripravil pre Novozámčanov novinku, sme vás už informovali. V rámci Oberačkových slávností 18. – 19. septembra 2015 sa môžete v špeciálnom stránku stretnúť so samotným primátorom. Nám sa to podarilo tiež. Ako nám primátor Klein prezradil o tohtoročnú novinku je záujem.

„Záujem je veľký, čo strašná výhoda. V stánku sedia kolegovia, ktorí aj v bežné dni vítajú svojich návštevníkov na úrade. Môžem povedať, že za posledných deväť mesiacov, bolo stránok, ktoré sme vybavili naozaj neúrekom. Novozámčania pochopili, že samospráva a mesto je otvorené a chce počuť ich problémy, otázky a vychádzať naozaj z toho, čo potrebujú. Bol tu však aj priestor na to, aby sme zase spravili niečo nové," povedal Klein.

V stánku nájdete aj pracovníkov odborov MsÚ, ktorí radi zodpovedia na vaše otázky, príjmu podnety, či pripomienky – od 9:00 hod. do 17:00 hod. Ako ďalej prezradil primátor, v tomto stánku sa striedajú jednotliví pracovníci odborov v rámci pracovnej doby. „Rozčlenili sme majetkoprávny odbor, stavebný,…Každý tu má svojho vedúceho. V prípade že občania s niečím neuspeli na úrade, tak tu sa to môžu teraz dozvedieť,“ vysvetľuje.

Podľa primátora prichádzajú najmä pozitívne odozvy. „Zastavia sa aj takí, ktorí prídu pochváliť. Spomenú, že nejdú na úrad, nemajú na to čas, ale tu sa im na to dostane priestor. Nápad to bol výborný," uviedol.

Novinkou je tento rok podľa ďalších slov primátora mesta aj bábkové divadlo a tvorivé dielne, ktoré sú pripravené pre deti.

Príprava Oberačkových slávností odštartovala: Takúto vec si na Novozámčanov nachystal primátor

Prvé FOTO z oberačkových: Toľkoto zacvakáte za sladučký burčiak

Primátor Klein aj s úradníkmi vyšili s kožou na trh: Zastavili ste sa u nich?
3
Galéria
Foto: Viktória Botošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM