Anton Hrachovský Hokej

Prichádza posilnenie na poste centra: Za Zámky nastúpi skúsený Čech

Ofenzívu Novozámčanov podporil hráč s bohatými skúsenosťami, aj zo slovenskej ligy. A hneď v prvom zápase sa gólovo presadil proti HK Orange 20.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza posilnenie na poste centra: Za Zámky nastúpi skúsený Čech
Zdroj: TASR

Do najvyššej slovenskej súťaže sa vracia 34-ročný český hokejista Vladimír Škoda (na snímke vľavo). Skúsený útočník sa stal novou posilou tímu HC Nové Zámky. Klub informoval o novej posile na svojej oficiálnej webstránke.

Bývalý Dubecov spoluhráč

V roku 2001 si ho z celkovo 35. miesta draftu CHL vybral tím Oshawa Generals, za ktorý odohral aj časť sezóny. Následne sa presunul späť do Čiech do juniorskej súťaže. Skúsenosti má aj s pôsobením vo Vitkoviciach, Havířove, Hradci Králové a kazašskom Almaty.

Zaujímavosťou je, že v sezóne 2006/2007 bol v drese Vsetína spoluhráčom Mareka Dubeca, ktorý je od ročníka 2013/2014 súčasťou novozámockého tímu. Tú istú sezónu sa v klube HC Znojemští Orli stretol aj ďalším Novozámčanom – Branislavom Fábrym.

Škoda má na konte už 283 zápasov v najvyššej slovenskej súťaži. Prvýkrát sa v nej objavil v sezóne 2008/2009 v drese MsHK Žilina, neskôr pôsobil aj vo Zvolene, v Martine a dvakrát sa vrátil aj do Žiliny. Sezónu 2016/2017 odohral v materskom klube v Českých Budějoviciach a počas prípravného obdobia sa na turnaji vo Zvolene objavil v tíme poľského GKS Tychy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM