Anton Hrachovský Hokej

Prehra aj napriek vedeniu v polovici duelu: Nové Zámky podľahli Spišskej

Na duel 11. kola 1. hokejovej ligy vycestovali Novozámčania až do Spišskej Novej Vsi. So súperom dokonca viedli, no na body to nakoniec nestačilo.

Ilustračný obrázok k článku Prehra aj napriek vedeniu v polovici duelu: Nové Zámky podľahli Spišskej
Foto: Anton Hrachovský

Hráči rezervy MHC Nové Zámky nakoniec podľahli v zápase Spišiakom, ktorí o výhre rozhodli až v záverečnom dejstve. A to aj napriek tomu, že Novozámčania viedli 3:2, keď sa postupne presadili Buc, Vörös a Danilov. No od polovice zápasu sa totiž darilo iba domácim hráčom.

V drese Nových Zámkov sa opäť predstavili aj hráči A-tímu Peter König a Mathieu Henderson, bránu kryl Vladimír Glosár. V piatok ich čaká na domácom ľade Skalica, ktorej patrí 3. miesto. Zámky sú bez bodu posledné.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

HK Spišská Nová Ves – MHC Mikron Nové Zámky B 5:3 (2:1, 1:2, 2:0)

Góly: 3. Václav (Findura), 12. Olejník (Findura, Vantroba), 34. Vartovník (Olejník, Findura), 49. Vartovník (Nagy, Olejník), 57. Findura – 7. Buc (Maroš, Ondrušek), 23. Vörös (Ryšavý, Kucsera), 29. Danilov (Sorokin, Dybanev)
Rozhodcovia: Mihaľov – Ordzovenský, Wolf. Vylúčení: 4:5 na 2 min. Využitie: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 221. Strely na bránu: 62:25.

Zostava MHC Nové Zámky B
Glosár – Kudrna, Sabo, König, Henderson, Štefánik, Sorokin, Petro, Evdokimov – Ryšavý, Vörös, Kucsera – Maroš, Buc, Ondrušek – Danilov, Gubó, Dybanev

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM