Viktória Botošová Hokej

Pozvánka na hokej: Zapotia sa naši s nováčikom súťaže?

S týmto nováčikom sa už bielo – zelení stretli dvakrát. Pre domácich to bude ďalšia skúška ohňom. Pozrite, kedy sa hrá!

Ilustračný obrázok k článku Pozvánka na hokej: Zapotia sa naši s nováčikom súťaže?
Foto: Viktória Botošová

O 18:00 hodine privítajú zverenci trénera Spišáka hokejistov z Debrecénu. S nováčikom sa už Zámčania stretli dvakrát. Na domácom ľade zvíťazili 4:3pp a v Debrecéne prehrali 6:2.

Čo sa týka postavenia v tabuľke, sú na tom lepšie bielo-zelení. Tí so ziskom 24 bodov obsadili tretiu priečku. Debrecén získal 17 bodov, vďaka čomu im patrí piata pozícia.

Najproduktívnejším hráčom Nových Zámkov je Martin Frolík. Ten za 12 zápasov nazbieral 19 bodov (18+11). V drese mužstva z východu Maďarska sa najlepšie darí útočníkovi Balászovi Ladányimu. Tomu sa podarilo pripísať si v 10 zápasoch 18 bodov (11+7).

V bráne domácich sa v 11 prípadoch predstavil Robin Blažíček. Darí sa mu udržiavať si percentuálnu úspešnosť zákrokov nad 90%. O kúsok lepšie je na tom brankár DHK Zoltán Tőke. Tomu sa v 9 zápasoch podarilo udržať si percentuálnu úspešnosť zákrokov nad 91%.

Novozámčania odohrali posledný zápas v Miškolci, keď podľahli 7:5. Debrecén odohral posledný zápas na domácom ľade. Po predĺžení prehral s lídrom tabuľky Dab.Docler.

Zápas: 28.10.2014 HC Nové Zámky – Debrecen 18:00

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM