Viktória Botošová Rôzne

Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Zámkoch a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa

Aj v uplynulých dňoch to v našom meste a jeho okolí žilo. My sme vybrali 5 udalostí, ktoré u našich čitateľov najviac zarezonovali. Pozrite si načítanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si témy, ktoré zarezonovali v Zámkoch a okolí: 5 top spravodajských momentov celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Máte radi originály, niečo čo nikto iný nemá, niečo čo, vám budú ľudia chváliť a závidieť? Tak ste za začítali správne…Mladá Novozámčanka si našla pekné hobby. Pod rukami Silvi Horváthovej vznikajú naozaj unikátne kúsky. Veď sa na to pozrite!

Čítajte tu: Šikovná Novozámčanka Silvi (24): Stačia jej aj recyklované materiálny a vznikne TAKÁTO krása! FOTO

Uplynulý pracovný týždeň sa začal žiaľ tragicky. Na ceste vyhasol mladý ľudský život. Dopravní policajti dokumentovali dopravnú nehodu na rýchlostnej ceste R1.

Čítajte tu: Tragédia: Vodič (†28) na audine narazil do zvodidiel, vypadol cez okno na cestu. Na mieste zahynul!

Dvaja muži skončili po vyčíňaní páchateľa (22) v nemocnici s ťažkými zraneniami. Po tom, čo vykonal, sa podľa slov polície skrýval. Neskôr sa však stalo niečo nečakané.

Čítajte tu: Krvavá dráma na Kassákovej pred pivárňou: Muž (22) bodol Gaba (33) aj Petra (30), policajti ho majú bez námahy!

Každé mesto má niečo „svoje“, niečo, čo je špecifické len preň. A Nové Zámky nie sú výnimkou. Pozrite si desať vecí, ktoré naše mesto už tak nejak vystihujú a keď ich zbadáte, hneď viete, že ste doma…

Čítajte tu: Keď ich zbadáte, hneď viete, že ste doma: 10 vecí, bez ktorých by Zámky nebol Zámkami

Podľa oficiálneho webu mesta Nové Zámky, bude z dôvodu havarijného stavu fontána na Hlavnom námestí až do doriešenia technických problémov mimo prevádzky. Celá statika fontány je totižto značne poškodená.

Čítajte tu: Fontána na Hlavnom námestí odstavená: TU sú dôvody

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM