Aktualizované Viktória Botošová Krimi

Autentické FOTO z požiaru na Bitúnkovej: Vodič bojoval s ohňom sám, pomohol však až zásah hasičov!

Na Bitúnkovej ulici bolo doslova horúco. Vodič automobilu neváhal a snažil sa svoje vozidlo uhasiť ručným hasiacim prístrojom. Včas, ale zasiahli novozámockí hasiči...

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO z požiaru na Bitúnkovej: Vodič bojoval s ohňom sám, pomohol však až zásah hasičov!
Zdroj: Dnes24.sk

O zásahu novozámockých hasičov nás informoval Viliam Pánsky, hovorca Krajského riaditeľstva hasičského zboru v Nitre

Dňa 1.júna 2015 predpoludním bol novozámockým hasičom nahlásený požiar osobného motorového vozidla v Nových Zámkoch na Bitúnkovej ulici. Na likvidáciu požiaru bolo podľa slov hovorcu vyslané 1 vozidlo so 4 hasičmi.

„Po príchode na miesto a vykonaní prieskumu bol zistený požiar osobného motorového vozidla, ktorý už zachvátil celý motorový priestor, ale ešte neprenikol do interiéru vozidla,“ vysvetľuje Viliam Pánsky.

Ako pokračuje, pred príchodom hasičov sa uhasiť požiar snažil vodič vozidla pomocou ručného hasiaceho prístroja.

Hasiči, ktorí museli zasahovať v dýchacích prístrojoch použili na likvidáciu požiaru vysokotlakový prúd. „Predbežná škoda spôsobená požiarom predstavuje 4000 eur, uchránené hodnoty sumu 500 eur,“ uviedol hovorca.

„Príčinou vzniku tohto požiaru bola prevádzkovo – technická porucha. K zraneniu ani usmrteniu osôb nedošlo,“ dodal Pánsky.

Mohlo by vás zaujímať:

Požiar auta na Bitúnkovej: Vodič bojoval s ohňom sám, pomohol až zásah hasičov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM