Tlačové správy

Pomôžte a vyhrajte: Vychutnať si môžete párky s horčicou s herečkou Zuzkou Haasovou

Využiť svoju popularitu v prospech dobrej veci, to je skutočné umenie. A ak ho v našom šoubiznise niekto naozaj ovláda, tak je to herečka Zuzana Haasová. Sympatická blondínka sa totiž rozhodla podporiť chorého chlapca Paťka, ktorý potrebuje peniaze na nákladnú liečbu.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte a vyhrajte: Vychutnať si môžete párky s horčicou s herečkou Zuzkou Haasovou
Zdroj: Dnes24.sk

Potrebnú sumu chce získať pomocou aukcie na portáli ĽudiaĽuďom.sk, kde si Zuzanini fanúšikovia môžu vydražiť stretnutie, exkurziu po zákulisí seriálu Panelák a obed – párky s horčicou v bufete v spoločnosti samotnej herečky.

Život bez hrubého čreva. S touto diagnózou bude mať malý Paťko spojený celý život a o pár dní ho čaká ďalšia náročná operácia. Jediné, čo mu po nej pomáha, sú drahé probiotiká, na ktoré však jeho rodina nemá dostatok financií. Práve tento príbeh zaujal a dojal herečku Zuzanu Haasovú, ktorá si ho všimla na portáli ĽudiaĽuďom.sk a rozhodla sa konať. Prostredníctvom aukčnej platformy na portáli sa rozhodla dať do aukcie stretnutie a exkurziu po zákulisí seriálu Panelák, ako aj malý bonus – spoločný obed v bufete v ateliéroch. Obedové menu taktiež stojí za to – podávať sa budú párky s horčicou. Aj to je dôkaz, že hoci je život náročný, dá sa brať aj s humorom.

Pomôžte a vyhrajte: Vychutnať si môžete párky s horčicou s herečkou Zuzkou Haaso
4
Galéria
Pomôžte a vyhrajte: Vychutnať si môžete párky s horčicou s herečkou Zuzkou Haaso
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM