Anton Hrachovský Krimi

Polícia i hasiči zo Zámkov pri kurióznom prípade: Dievča sa zaseklo v kontajneri

Polícia a hasiči smerovali na jedno z novozámockých sídlisk. V kontajneri na šatstvo sa zaseklo dievča.

Ilustračný obrázok k článku Polícia i hasiči zo Zámkov pri kurióznom prípade: Dievča sa zaseklo v kontajneri
Zdroj: Mestská polícia Nové Zámky

Koncom augusta museli novozámockí policajti a hasiči zasahovať pri kurióznom prípade zaseknutej osoby v zbernom kontajneri na šatstvo. Na situáciu upozornili ľudia na sociálnej sieti, informáciu neskôr potvrdil aj náčelník Mestskej polície v Nových Zámkoch Jozef Tököly. Incident sa odohral 31. augusta na Lastovičej ulici.

Zaseknutá v kontajneri

„O 17:55 h. na základe telefonického oznámenia zistila hliadka Mestskej polície na Lastovičej ulici č.15 zaseknutú maloletú J.B. v kontajneri určenom na zber šatstva a topánok. Menovanú sa nedalo z kontajnera vytiahnuť, nakoľko mala zaseknutú ruku a udávala bolesti ramena, ruky. Hliadka MsP privolala na miesto RZP a príslušníkov HaZZ, ktorí ju po príchode pomocou hydraulických nožníc z kontajnera vystrihli. Následne si maloletú prevzali zdravotníci z RZP,“ objasnil Jozef Tököly.

Udalosť bola podľa neho oznámená pohotovostnej kurátorke Úradu práce sociálnych vecí a rodiny Nové Zámky ako aj majiteľovi poškodeného kontajnera – HUMANA PEOPLE to PEOPLE Slovakia o.z.. „Čo sa týka škody, je na vlastníkovi kontajnera, ako bude vo veci postupovať a či bude škodu vymáhať,“ uviedol Tököly.

Prípad o vniknutie do takéhoto kontajnera je podľa náčelníka zatiaľ prvý. „Nedávno rozmiestnené kontajnery na zber šatstva sú nebezpečné z toho hľadiska, že dovnútra ruku, resp. časť tela strčíte, ale mechanické zariadenie vo vnútri kontajnera vás von nepustí,“ objasnil policajný náčelník, podľa ktorého osoby, ktoré sa zameriavajú na túto činnosť, o tejto skutočnosti nevedia.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM