Monika Földešiová Tlačové správy

Podnikanie v realitách: Viktória Pongrácz z Nových Zámkov vám prezradí, ako na to

O tom, prečo sa oplatí podnikať na licenciu v oblasti realít, sme sa porozprávali s majiteľkou realitnej kancelárie v Nových Zámkoch Viktóriou Pongrácz.

Ilustračný obrázok k článku Podnikanie v realitách: Viktória Pongrácz z Nových Zámkov vám prezradí, ako na to
Zdroj: Webnoviny.sk

1.Čím sa Directreal vo Vašom regióne líši od konkurencie?
Directreal Elit pôsobí v našom meste už takmer dva roky. Za toto obdobie sa nám podarilo zrealizovať množstvo prípadov k spokojnosti našich klientov. Snažíme sa so zákazníkmi komunikovať na dennej báze a robiť pre nich maximum od prvého okamihu ako vezmeme nehnuteľnosť do ponuky, až po úspešné ukončenie obchodu a často aj nad rámec základných činností.

2.Čo Vás v oblasti nehnuteľností najviac trápi vo Vašom regióne?
Získavať nehnuteľnosti v našom regióne nie je jednoduché. Stretávame sa s nedôverou zo strany klientov, ktorá je často spôsobená neserióznym prístupom zo strany iných realitných kancelárií. Na druhej strane, klienti majú často krát nereálne predstavy o cene svojich nehnuteľností.

3.Prečo ste sa rozhodli pre franšízu? Aké sú jej výhody?
Je to veľmi jednoduché. Franšíza je spôsob podnikania a patent na lokálny úspech. Poskytuje zázemie silnej obchodnej značky s vopred nastavenými, osvedčenými a jasnými pravidlami. Ide jednoznačne o výhodný typ podnikania, ktorý sa osvedčil aj nám.

4.Akým spôsobom naberáte nových maklérov?
Forma na získavanie maklérov do nášho týmu je rôzna. Oslovujeme ich na základe priamych kontaktov z radov našich známych alebo klientov, taktiež využívame sociálne siete a inzerciu.

Realitná sieť Directreal je najväčšou slovenskou sieťou realitných kancelárií, ktorá má svoje pobočky v rôznych mestách po celom Slovensku. Jedná sa o sieť s 30 kanceláriami a niekoľkoročnými skúsenosťami, ktorá počas svojho pôsobenia zrealizovala viac ako 6 000 obchodov. Svoje zastúpenie má aj v našom meste. Ako Directreal Elit ich nájdete v Nových Zámkoch na ulici Enestova Bašta 5.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM