Anton Hrachovský Kultúra

Po roku sa opäť blíži majáles: Takýto PROGRAM nás čaká v Nových Zámkoch

S príchodom mesiaca lásky je už tradíciou usporiadanie majálesu. Pozrite si program, ktorý prichystala novozámocká radnica

Ilustračný obrázok k článku Po roku sa opäť blíži majáles: Takýto PROGRAM nás čaká v Nových Zámkoch
20
Galéria

Majáles možno v dnešnej dobe chápať ako tradičné tanečné oslavy usporadúvané pri príležitosti príchodu mesiaca máj. Pôvodne sa však jednalo o oslavu študentského života. Ich pôvod siaha až do 15. storočia, kedy sa konali pri príležitosti rozvoja univerzít.

Tak ako každý rok, ani tento nebude tradičný Majáles v Nových Zámkoch výnimkou. Po roku sa odohrá opäť 30. apríla na Hlavnom námestí. Dobrá nálada, zábava a hudobné vystúpenia nebudú chýbať ani tentoraz. Čo teda na Novozámčanov čaká?

Okrem príjemnej hudby a dobrej nálady, čaká na Novozámčanov samozrejme občerstvenie v stánkoch, ale aj perníkové dobroty, turecký med, hračky či drevené výrobky.

Program Majálesu 2018 v Nových Zámkoch

Podvečer sa na pódiu sa predstavia viacerí umelci – populárna interpretka balkánskej hudby Jadranka či majster evergreenov Dušan Grúň. S pribúdajúcim časom sa na pódiu predstavia aj členovia eventovej skupiny StarmaniaOriginal a maďarská kapela Elektron Band.

  • 17:00 – Jadranka
  • 18:00 – Dušan Grúň
  • 19:30 – StarmaniaOriginal
  • 21:00 – Elektron Band (Maďarsko)

Foto: ilustračné

Majáles 2017 v Nových Zámkoch
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM