Anton Hrachovský Kultúra

Plesová sezóna je tu: Kde v Nových Zámkoch a okolí sa do sýtosti zabavíte?

Plesová sezóna sa rozbehla. Zabávať a tancovať sa bude priamo v Nových Zámkoch, ale aj v ich okolí. Pozrite si výber plesov a bálov, na ktorých sa môžete zabaviť v roku 2018.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna je tu: Kde v Nových Zámkoch a okolí sa do sýtosti zabavíte?
Zdroj: TASR

Po vianočných sviatkoch prichádza čas plesov. Obdobie, ktoré mnohí milujú, sa rozbieha už aj v našom meste a jeho okolí. V Nových Zámkoch odštartovali plesovú sezónu tí najmenší, ktorí sa už stihli zabaviť na Princezničkovom plese v Novozámkove. Pozreli sme sa bližšie na to, aké plesy sa v našom meste a okolí ešte uskutočnia.

Plesy v Nových Zámkoch a okolí

2. Folklórny ples, Nové Zámky

V Miestnom odbore Matice slovenskej na Nábrežnej 24 sa 20. januára 2018 od 19:00 odohrá druhý ročník Folklórneho plesu. Usporiadateľom je DaMFS Matičiarik, ktorý sa spolu s DJ-om Davisom postará o zábavu. V cene 20 eur je zahrnutý prípitok, dve večere, káva, alkoholické a nealkoholické nápoje. Organizátori vyzývajú zúčastnených, aby sa obliekli do kroja.

Farský ples, Šurany

Farský úrad v Šuranoch pozýva na Farský ples, ktorý sa bude konať tiež 20. januára 2018 od 19:00 v Spoločenskej hale v Šuranoch. Pripravený je kultúrny program, tombola a do tanca zahrá DJ PA3K. Za 20 eur organizátori prichystali prípitok, večeru, nealkoholické nápoje a kávu.

7. Divadelný ples Theatrum Castrum 2018, Nové Zámky

Divadelnícky ples sa odohrá pod záštitou divadiel Paradox a Pacha 26. januára 2018 od 19:00 v budove Miestneho odboru Matice slovenskej. O program sa postará Divadlo Paradox a DJ ATI. Organizátori tiež ohlásili, že vhodný je dress code v podobe smokingu, či oblečenia aké nosili pandúri, Aničky či grófi. V cene 25 eur sú pripravené dve večere, 0,5 litra vína, nealko, káva a zákusky. Ako hovoria organizátori, „Pane Bože, čo nás to len čaká…Nech všetci prídu, bude oné…kuca – paca“.

Prehľad plesov pokračuje nižšie.

Študentský ples 2018, Nové Zámky

Veľmi obľúbený ples, nielen medzi študentmi. Jeho už 9. ročník sa tentokrát uskutoční 10. februára 2017 v priestoroch MO Matice slovenskej na Nábrežnej ulici 24 (Centrum kultúry) od 19:00. O atmosféru sa bude starať dvojica Igor Kmeťo st. s jeho Kmeťobandom a DJ ATI. Nebude chýbať tombola o ceny a voľba kráľa a kráľovnej plesu. Taktiež sú pripravené ochutnávky destilátov, živý stôl, cocktail bar či fotokútik s fotografom a rekvizitam. V cene lístka (do 31.januára 2018 – 29 eur, po 31.januári 2018 – 31 eur) je zahrnutá večera, víno, káva, nealko a švédske stoly.

Valentínsky ples, Nové Zámky

Pôjde o prvý ročník Valentínskeho plesu, odohrávať sa bude v Cisársko – kráľovskej historickej jazdiarni. Vystúpia vokalisti zo známej skupiny Fragile, Ľudová hudba Matičiarik Nové Zámky, majstri Slovenska v plesových choreografiách Daniel Tóth a Janka Slezáková. O atmosféru sa postará DJ ATI. Lákadlom bude určite tombola, pričom 1. cenou je osobný automobil. V cene lístka za 59 eur je prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, dezert, káva, kapustnica, pagáčiky.

Školský ples 2018, Šurany

Stredná odborná škola gastronómie a služieb v Šuranoch prichystala v spoločenskej haly Školský ples. Konať sa bude 16. februára 2018 a vystúpi na ňom skupina Akcent Live. Za 25 eur dostanete prípitok, 0,5 litra vína, liter nealka, kávu, dve večere a zákusky.

Maškarný Bál 2018, Nové Zámky

Maškarný bál organizovaný Tanečnou školou VIVA sa uskutoční 23. februára 2018 v priestoroch cisársko-kráľovskej jazdiarni. Večer spríjemní hudobná skupina Tequila Show Band a bohatý tanečný program. V cene 40 eur je zahrnutý prípitok, večera, víno, nealko, káva, druhá večera v podobe švédskych stolov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM