Anton Hrachovský Kultúra

Parket dostane zabrať aj v Nových Zámkoch: Pozrite sa, aké plesy nás čakajú

Plesová sezóna štartuje. Obyvatelia nášho mesta sa budú môcť zabaviť na viacerých podujatiach tohto obľúbeného typu.

Ilustračný obrázok k článku Parket dostane zabrať aj v Nových Zámkoch: Pozrite sa, aké plesy nás čakajú
Zdroj: TASR

Každoročná plesová sezóna je tu a Novozámčania majú na výber z hojného počtu príležitostí, kde sa zabaviť a prevetrať tanečný parket. Pozreli sme sa, aké plesy sa v našom meste chystajú. Môžno si v našom výbere nájdete niečo aj vy.

4. Reprezentačný bál

piatok 18. januára 2019 o 20:00, Cisársko-kráľovská historická Jazdiareň

Na plese sa o zábavu postará Rozhlasový Big Band Gustáva Broma či ľudová hudba Fantasy pod vedením Mateja Farkasa. Hosťom večera je Michal David.

Novozámocký ples princov a princezničiek

20. januára 2019 o 15:00, Cisársko-kráľovská historická Jazdiareň

V rámci podujatia Vyšehradské Vianoce sa v Nových Zámkoch odohrá aj zábava pre najmenších. Organizátori sa tešia na rozprávkové bytosti v sprievode rodičov vo veselých kostýmoch. Vstupné je pre deti do 10 rokov zadarmo, dospelí zaplatia 3 eurá.

Valentínsky ples

15. februára 2019 o 19:00, Cisársko-kráľovská historická Jazdiareň

O hudobnú produkciu sa postará skupina Tequila Showband, špeciálnym hosťom večera bude Eva Máziková. Cena vstupenky je 35 eur na osobu. Výťažok z plesu poputuje na nákup výpočtovej techniky pre žiakov ZŠ Gábora Bethlena, ktorá ho organizuje.

Ples kajakárov

16. februára 2019 o 19:00, Cisársko-kráľovská historická Jazdiareň

Malý, no o to úspešnejší a napredujúci klub kajakárov Sport Club Slovakia v Nových Zámkoch taktiež organizuje svoj ples. O hudbu a zábavu sa postará populárny DJ Obranec. Vstupenka vyjde na 35 eur a je zlosovateľná v tombole.

Študentský ples

16. februára 2019 o 19:00, Centrum kultúry

Tradičný Študentský ples čaká už 10. výročie. Tentoraz sa uskutoční v priestoroch Miestneho odboru Matice slovenskej, o atmosféru sa postará rockabilly kapela Cellmates a DJ ATI. Žrebovať sa bude tombola a pripravená je aj voľba kráľa a kráľovnej plesu. Organizátori pripravili tiež Živý stôl či selfiemat s rekvizitami. Cena lístkov je do 31. januára 32 eur, po tomto termíne bude stáť 35 eur.

Benefičný ples 2019

16. februára 2019 o 18:00, Slovenská 70, Nové Zámky

Prvý ročník Benefičného plesu sa uskutoční v priestoroch SOŠ hotelových služieb a obchodu v Nových Zámkoch. Návštevníci budú môcť účasťou podporiť aktivity miestneho Slovenského Červeného kríža. Cena je stanovená na 25 eur za osobu.

Ples priateľov

22. februára 2019 o 19:00, Cisársko-kráľovská historická Jazdiareň

V historickej jazdiarni sa odohrá aj Ples priateľov. Hudbu obstará Orchester Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča a tiež DJ Laci Kotlár. Moderátorom bude Štefan Skrúcaný a cena vstupného je 80 euro na osobu. Výťažok z plesu bude venovaný Neonatologickej klinike Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch.

Hasičský ples

23. februára 2019 o 18:00, Centrum kultúry

Do rytmu zahrá živá kapela Spodorecha a DJ ATI. O chod plesu sa bude starať moderátor Ilečko. Pripravený je kultúrny program a organizátori avizujú i možný príchod kúzelníka. Chýbať nebude ani tombola, vstupné je 36 eur.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM