Viktória Botošová Správy

Omrzel vás Silvester v Nových Zámkoch? Pozrite, čo sa bude diať na námestiach okolitých miest

Ohňostroj dnes nebude chýbať v žiadnom okresnom meste v našom kraji. Ak vás omrzel náš novozámocký Silvester, pozrite sa, čo sa bude diať inde.

Ilustračný obrázok k článku Omrzel vás Silvester v Nových Zámkoch? Pozrite, čo sa bude diať na námestiach okolitých miest
Zdroj: Dnes24.sk

O 22:00 hodine sa začnú silvestrovské oslavy v Nových Zámkoch i v Šali. Novozámocké námestie sa zmení na tanečný parket, vo vianočnom mestečku je pripravené občerstvenie. Nebude chýbať polnočný ohňostroj ani novoročný vinš primátora Otakara Kleina.

Šaľania si na príchod Nového roka počkajú na námestí pred mestským úradom. O dobrú náladu sa postará DJ, o polnoci je pripravený ohňostroj. Všetko najlepšie do nového roka zaželá obyvateľom mesta primátor Jozef Belický.

Námestie v Leviciach ožije 30 minút po 22. hodine. O zábavu sa postará DJ Ivan Olejár, o polnoci sa rozžiari tradičný ohňostroj. O 23. hodine sa začnú silvestrovské oslavy aj na Klapkovom námestí v Komárne. O hudbu v štýle funky a retro sa postará DJ Atesz, Nový rok 2016 privítajú Komárňania osemminútovým ohňostrojom. Časť ohňostroja sa spustí z radnice, časť z vnútorného dvora Mestského úradu Komárno.

Môže vás zaujímať:

http://novezamky.dnes24.sk/…viete-225316

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM