Viktória Botošová Kultúra

Oblohu nad Zámkami rozžiari slávnostný ohňostroj: Pozrite si program Silvestra na námestí!

Máte už predstavu, kde sa zabavíte na Silvestra? Jednou z možností je stráviť vítanie Nového roka na novozámockom Hlavnom námestí, ktoré bude patriť skvelej hudbe, dobrej zábave a nebude chýbať ani samotný ohňostroj.

Ilustračný obrázok k článku Oblohu nad Zámkami rozžiari slávnostný ohňostroj: Pozrite si program Silvestra na námestí!
Zdroj: Dnes24.sk

Silvestrovské oslavy, sprevádzané rozlúčkou so starým rokom a privítaním nového roka, sa už nezadržateľne blížia. Mesto Nové Zámky v spolupráci s Mestským úradom pre nás pripravilo už tradičný kultúrny program.

Oslavy Nového roka chýbať nebudú

Ak sa mnohí z vás obávali, že sú novoročné oslavy minulosťou, utvrdíme vás v opaku. „Zmena, ktorá v našom meste prišla nie je myšlienkou zmeny vo všetkom. Mesto a Novozámčania si zaslúžia to, čo dostávali aj v minulosti a verím, že bude možnosť dávať im aj ďaleko viac,“ povedal primátor mesta Otokar Klein.

„Všetky organizované akcie pôjdu v úspornom režime, ale ja verím, že občania to ani len nepostrehnú. Postrehnú to možno tí, ktorí tieto akcie do teraz robili,“ vysvetľuje Klein nie práve najlepšiu finančnú situáciu mesta.

„Ja verím, že ten spôsob, ktorým sme vyberali, ale aj navrhli nám ušetrí financie, ktoré tak-či tak k dispozícii nie sú. Myslím si, že osobný prístup je najdôležitejší a každý zo súčinných osôb je nato pripravení a veľmi rád pomôže, nielen mne, nám, nášmu tímu, ale aj samotnému mestu a občanom,“ dodal primátor.

Novozámocký Silvester

Silvestrovský program na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch bude prebiehať tradične ako každý rok. Začiatok silvestrovského programu je naplánovaný na 31.decembra od 23:00 do 1:00 hodiny. V rámci programu bude Novozámčanom zabávať DJ Igor Czuczor, nebude chýbať ani polnočný ohňostroj a príhovor primátora mesta Otokara Kleina.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM