Anton Hrachovský Futbal

Obec okresu Nové Zámky s futbalovou investícou: V Mani sa tešia z novej tribúny

Ďalší z futbalových klubov v obciach okresu Nové Zámky sa môže pochváliť novou tribúnou. Stalo sa tak vďaka úspešnej žiadosti v rámci projektu SFZ.

Ilustračný obrázok k článku Obec okresu Nové Zámky s futbalovou investícou: V Mani sa tešia z novej tribúny
4
Galéria
Zdroj: Oblastný futbalový zväz NZ

Futbalová komunita v obci Maňa sa môže tešiť z novej tribúny a sedačiek pre náhradníkov a realizačné tímy. Obec okresu Nové Zámky bola totiž jedným z úspešných žiadateľov v rámci 2. etapy projektu Slovenského futbalového zväzu „Podpora výstavby rekonštrukcie futbalovej infraštruktúry“.

Ďalší úspešný projekt v okrese Nové Zámky

Zámerom projektu je finančná podpora výstavby a rekonštrukcie futbalovej infraštruktúry a to formou refundácie výdavkov vynaložených na stanovený účel, pod podmienkou spolufinancovania zo strany partnera alebo tretej strany.

Nová tribúna a zázemie klubu OFK Maňa si vyžiadali investíciu v celkovej výške 36 127 eur, z toho sumou 15-tisíc eur prispel štátny rozpočet a 21 127 eur investovala obec.

Spolupráca obce so Slovenským futbalovým zväzom priniesla miestnemu klubu novú modernú tribúnu so 102 sedadlami.

Nechýbajú nové lavičky pre náhradníkov a realizačné tímy a tiež vybudovaný prístupový chodník. Novú tribúnu slávnostne odovzdali počas prípravného duelu miestnej prípravky OFK Maňa s prípravkou FC ViON Zlaté Moravce.

Na ceremónii sa zúčastnili aj čelní futbaloví predstavitelia klubu i regiónu – predseda a podpredseda Západoslovenského futbalového zväzu Ladislav Gádoši so Štefanom Kormanom, predseda Oblastného futbalového zväzu Nové Zámky Peter Kováč, predsedu OFK Maňa Pavol Gubrica a starosta obce Igor Sádovský.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Futbalový klub OFK Maňa má novú modernú tribúnu
4
Galéria
Zdroj: Oblastný futbalový zväz NZ
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM