Viktória Botošová Samospráva

Nový zámocký primátor: Čítajte prvé reakcie protikandidátov na Otokara Kleina!

Otokar Klein sa podľa oficiálnych výsledkov stal primátorom mesta Nové Zámky. Pozrite si bezprostredné reakcie.

Ilustračný obrázok k článku Nový zámocký primátor: Čítajte prvé reakcie protikandidátov na Otokara Kleina!
Foto: Viktória Botošová / Zdroj: TASR

Vedenia mesta Nové Zámky sa v roku 2002 ujal Gejza Pischinger. Svoj úrad zastával tretie volebné obdobie. Doterajšieho novozámockého primátora Gejzu Pischinger vystrieda Otokar Klein. Pozrite si bezprostredné reakcie.

„Rozhodovanie o smerovaní mesta na ďalšie 4 roky bolo v rukách obyvateľov mesta – Novozámčanov. V plnom rozsahu rešpektujem ich rozhodnutie. Mesto potrebovalo zmenu a táto zmena nastala. Novozvolenému primátorovi p. Otokarovi Kleinovi blahoželám a želám mu, aby vždy rozhodoval spravodlivo a obhajoval záujmy nás obyvateľov mesta Nové Zámky,“ hovorí Anna Benková, jedna z kandidátiek na primátorku mesta.

Ku gratuláciám sa pripojil aj ďalší z kandidátov. „Novému primátorovi gratulujem. Či to bude pre naše mesto pozitívna zmena, to ukáže čas, no som skeptický,“ dodal Štefan Prešinský.

„Srdečná vďaka patrí Vám, ktorí ste ma svojim hlasom podporili a prejavili mi dôveru. Bol to ťažký boj … Nové Zámky majú svojich víťazov. Napriek tomu, že v Bratislave na námestí SNP ľudia vyjadrili svoj názor na aktuálnu politiku – Novozámčania to vidia inak. Nikto však nie je dokonalý – ani ja som neprešla. No zmena však nastala. Teraz príde čas, keď nové vedenie môže začať upratovať. Novým Zámkom želám dobrý vietor do plachiet a sľuby nech sa stanú realitou,“ poďakovala kandidátka Mária Hosszú.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM