Andrea Ballayová Rôzne

Nový formát Lidl v Nových Zámkoch

22. november 2010

Maloobchodný reťazec Lidl otvoril predajňu v Nových Zámkoch, prvú svojho formátu v Slovenskej republike.

Na ulici G. Bethlena, kde pôvodne stála budova starej tržnice, otvoril Lidl novú filiálku 22. novembra. Vzhľad budovy je pre slovenských spotrebiteľov netypický. Fasáda predajne v sebe spája moderné prvky so známymi jednoduchými líniami a štandardným koloritom obchodného reťazca.

Nová predajňa vytvorila pre Nové Zámky a okolie 15 voľných pracovných miest. Komfortnejší prístup zákazníkov k predajni zabezpečil Lidl vybudovaním parkoviska pre 83 áut. Zrekonštruoval prístup k nadradenej cestnej komunikácii a chodník pre peších zákazníkov.

Maloobchodný reťazec popri tom zainvestoval aj do životného prostredia. V parku medzi ulicou G. Bethlena a sídliskom, ktoré sa nachádza oproti novej filiálke, zabezpečil izolačnú zeleň. Okrem toho vysadil stromy a zeleň v okolí parkoviska.

V predajni nájdu zákazníci okrem klasického sortimentu aj čerstvé pečivo z vlastnej pekárne a čerstvé mäsové výrobky, ktoré na 21 metroch štvorcových predajnej plochy predáva spoločnosť Bartoš. Ide o 115. pobočku obchodného reťazca Lidl na Slovensku a druhú predajňu v Nových Zámkoch.

O spoločnosti Lidl Spoločnosť Lidl otvorila prvých 14 predajní na Slovensku v roku 2005. V priebehu jej pôsobenia na slovenskom trhu sa jej podarilo rozšíriť obchodnú sieť na viac ako 110 predajní. V Lidli nájdete vždy produkty prvotriednej kvality za nízke ceny. Medzi veľké výhody predajní patrí ich blízkosť ku svojim zákazníkom.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM