Anton Hrachovský Hokej

Novozámocký ľad rozpáli hokejová exhibícia: Tím osobností povedie Miroslav Šatan!

Na zimný štadión zavíta množstvo predovšetkým hokejových osobností. Medzi nimi i bývalí borci z NHL ako Jozef Stümpel, Miroslav Šatan, Ján Lašák či Boris Valábik. V exhibičnom dueli sa stretnú s výberom Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocký ľad rozpáli hokejová exhibícia: Tím osobností povedie Miroslav Šatan!
Zdroj: TASR

Fanúšikovia v Nových Zámkoch si užijú exhibičný hokejový zápas medzi mužstvom osobností a hráčmi MHC Nové Zámky. Duel sa odohrá v utorok 23. októbra 2018 o 18:00, dva dni po domácom tipsportligovom zápase so Žilinou. Informoval o tom klub na svojom profile na sociálnej sieti.

Osobnosti povedie Šatan

Tím osobností sa pod vedením slovenskej hokejovej legendy Miroslava Šatana predstaví proti aktuálnej zostave MHC Nové Zámky. Dres osobností na seba navlečú okrem iných brankári Ján Lašák a Ján Laco, bývalý obranca a aktuálny šéf Tipsport ligy Richard Lintner, útočníci Jozef Stümpel, Ján Pardavý, Miroslav Lažo, Dušan Pašek ml. či svojho času druhý najvyšší hráč NHL Boris Valábik.

Na zimnom štadióne sa na strane známych hokejových mien predstavia aj niekdajší hráči Nových Zámkov – Albín Podstavek, Ján Chovan, Marek Dubec, Tomáš Chrenko, Miroslav Štefanka, Ľubomír Hurtaj, Erik Weissmann, Peter Udvardy či Marián Abrman. Okrem nich vezmú do rúk hokejky aj primátor mesta Otokar Klein ale aj šéf Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Kohút.

Hráčov povedie momentálne trénerské duo MHC Nové Zámky Milan Jančuška – Jerguš Bača. Čestnými hosťami akcie majú byť Jozef Golonka a Ernest Bokroš. Klub stanovil ako vstupné 2 eurá.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM