Anton Hrachovský Hokej

Novozámocký klub prišiel s novinkou: Staňte sa hokejovým organizátorom

Vedenie HC Nové Zámky prišlo so zaujímavou možnosťou ako prežiť extraligový zápas. Z fanúšikov sa môžu stať organizátori.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocký klub prišiel s novinkou: Staňte sa hokejovým organizátorom
Zdroj: TASR

Novozámocký hokejový klub sa pripravuje na premiéru medzi slovenskou elitou na všetkých frontoch. Okrem podpisov zmlúv s viacerými skúsenými hráčmi pripravuje vedenie klubu pre fanúšikov aj niekoľko marketingových aktivít. Tou zatiaľ poslednou je zaujímavá možnosť, vďaka ktorej si budú môcť fanúšikovia užiť domáce zápasy v pozícii organizátora. Možnosť vyskúšať si túto rolu platí na domáce prípravné stretnutia a tiež na všetky zápasy Tipsport ligy.

„Táto ponuka je zaujímavá najmä pre tých, ktorí sa chcú zapojiť do organizovania historicky premiérových duelov Nových Zámkov v Tipsport lige. A je úplne jedno, či sú starší alebo skôr narodení. Všetci tí, ktorí sa rozhodnú prísť pomôcť svojmu klubu, uvidia extraligu na vlastné oči a pritom nemusia pri pokladniach zaplatiť ani len cent,“ prezradil pre klubový web marketingový a mediálny manažér Jakub Takáč.

Záujemcovia o rolu organizátora musia mať minimálne 21 rokov. Pre viac informácií je treba kontaktovať generálneho manažéra HC Nové Zámky Michala Tótha – tel. č.: 0907 913 233, e-mail: toth.michal61@gmail.com

Môže vás zaujímať:

Stanislav Škorvánek po prestupe do Nových Zámkov: Som rád, že som sa posunul

Zámčania odštartovali tento týždeň prípravu na ľade: Čo hovorí na mužstvo tréner?

Nový muž v novozámockej bráne: Šimko chce potiahnuť mužstvo čo najďalej

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM