Anton Hrachovský Hokej

Novozámocký fanklub si všimli v celej Tipsport lige, fandí aj mladým hokejistom

Pred aktuálnou sezónou vznikol v Nových Zámkoch nový fanklub miestneho hokejového klubu. Jeho členovia sa hneď zapísali do povedomia nielen domácich hokejistov ale i súperových fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocký fanklub si všimli v celej Tipsport lige, fandí aj mladým hokejistom
Zdroj: TASR

Novozámocký fanklub pokračuje vo svojich výkonoch z minuloročnej majstrovskej prvoligovej sezóny. Jeho členovia pravidelne cestujú na zápasy na ľade súperov a dávajú tak najavo svoju súdržnosť s klubom. Po úvodných ôsmych kolách Tipsport ligy sme sa v krátkosti porozprávali s predsedom novozámockého fanklubu Romanom Mančíkom.

Ako hodnotíš doterajší priebeh sezóny z pohľadu fanúšika a ako ho hodnotíš ako predseda fanklubu?

Hodnotenie z pohľadu fanúšika je dosť rozpačité, dobré zápasy sa striedajú s tými slabšími. A z pohľadu predsedu fanklubu to hodnotím pozitívne, pretože sme urobili pre hráčov maximum.

Fanklub bol na výjazdoch doteraz všade, s výnimkou Popradu. Ako hodnotíš výjazdy? Aké sú reakcie zo strany fanúšikov súperov a ako na to reagujú hráči Nových Zámkov?

Okrem Popradu sme boli všade. Reakcie na nás z pohľadu súperových fanúšikov ja komentovať nemôžem, ale ohlasy na nás z internetových portálov sú kladné. A reakcie našich hráčov na náš fanklub. To asi ani netreba rozoberať (s úsmevom).

Minulú sobotu ste boli povzbudzovať aj na zápase ôsmakov. Bude to tradíciou?

Áno, boli sme ich v sobotu podporiť. Ešte predtým sme boli fandiť aj šiestakom. Presne tak, chceme, aby aj mladí hokejisti zažili atmosféru extraligových súbojov. Aj oni si to zaslúžia a ten, kto našu pomoc potrebuje, ten ju dostane.

Čo hovorís na výkony novozámockých seniorov? Po tej sérii prehier panovala medzi fanúšikmi veľká nespokojnosť…

Sezóna začala na výbornú, až do domácej výhry nad Košicami neboli žiadne výhrady. Po sérii prehier to nebolo ružové a nebudeme si klamať, V Martine to nebolo ideálne. Ale my, ako fanklub, na klub nikdy nezanevrieme. Nenazval by som to otočením sa chrbtom. Bol to tichý protest, ktorý padol pred zápasom s Trenčínom na úrodnú pôdu. A ideme ďalej…

Môže vás zaujímať:

Zmeny v kádri hokejistov pokračujú: Prichádza švédsky brankár z KHL!

V Zámkoch končí český útočník, prichádza autor najkrajšieho gólu minulej sezóny

Fín Saarinen sa zapísal do histórie: Strelil prvý novozámocký hetrik v extralige

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM