Viktória Botošová Samospráva

Novozámockí vodiči si užili zápchu, policajti v akcii: Dôvodom je výstavba kruháčov, čo nás ešte čaká?

Dopravu v Nových Zámkoch čakajú zmeny. Nové kruhové objazdy, ktoré sa práve budujú, by mali dopravné tepny spriechodniť. Novozámockí vodiči zažili skúšku trpezlivosti. Čo nás ešte neminie? Ide všetko podľa plánu?

Ilustračný obrázok k článku Novozámockí vodiči si užili zápchu, policajti v akcii: Dôvodom je výstavba kruháčov, čo nás ešte čaká?
Zdroj: TASR

O plánovaných uzávierkach miestnych komunikácií z dôvodu výstavby okružných križovatiek v Nových Zámkoch, sme vás vopred informovali. Tentokrát sme boli zvedaví, či ide všetko podľa plánu, tak ako má.

Ako nás informovala Petronela Bernáth, MsÚ Nové Zámky, výstavba okružnej križovatky na krížení ciest I/75 – I/64 a miestnej komunikácie ulica Vinohrady, (v smere Bratislava, Nitra) postupuje podľa plánu a bez problémov. „Úplná uzávierka od dňa 23.10.2015 od 09:00 hod. do dňa 25.10.2015 do 17:00 hod. je nutná k ukončeniu stavebných prác a to pokládkou asfaltovej vrstvy a zhotovenia vodorovného dopravného značenia. Následne sa okružná križovatka skolauduje a odovzdá do užívania motoristom,“ uvádza.

Ako pokračuje, okružná križovatka ciest I/75 a III/06420, (ulica Šurianska a ulica Bezručova) sa úplne uzavrela dňa 09.10.2015 od 06:00 hod. a bude uzatvorená do 22.10.2015 do 24:00 hod.

„Vzhľadom na zložitosť obchádzkových trás, ktoré sú dané možnosťami cestnej siete v danej lokalite, tak prvý deň úplnej uzávierky vznikal menší pretlak vozidiel ako aj menšie zápchy ale s pomocou OR PZ ODI v Nových Zámkoch sa situácia vyriešila a dnes je premávka na obchádzkových trasách pokojná,“ vysvetľuje.

Počas úplnej uzávierky sa podľa ďalších slov Petronely Bernáth, vykonávajú výkopové a rozkopávkové práce kvôli prekládkam inžinierskych sietí. „Všetky práce sa vykonávajú v súlade s harmonogramom prác a výkyvy z nich môže spôsobiť len počasie,“ dodala.

Čakajú nás dopravné obmedzenia: Na týchto miestach zbystrite pozornosť, plánované uzávierky ciest v Nových Zámkoch

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM