Erik Bojničan Krimi

Novozámockí policajti hľadajú Lindu (16): Odišla z domu a nikto o nej nevie, nevideli ste ju niekde?

Linda (16) odišla podľa mužov zákona z domu a nikto o nej nevie. Ak ste ju videli pomôžte ju nájsť.

Ilustračný obrázok k článku Novozámockí policajti hľadajú Lindu (16): Odišla z domu a nikto o nej nevie, nevideli ste ju niekde?
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako povedala hovorkyňa KR PZ v Nitre Božena Bruchterová, novozámockí policajti pátrajú po nezvestnej 16 ročnej Linde Kurucovej z Bratislavy, ktorá je zverená do pestúnskej starostlivosti a v súčasnosti má pobyt vo Dvoroch nad Žitavou.

„16 ročná Linda odišla v stredu 6.1.2016 z bydliska z Dvorov nad Žitavou na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodala správu. Je predpoklad, že sa pohybuje v Bratislave, nakoľko už niekoľkokrát bola nezvestná a vždy bola vypátraná v Bratislave,“ informuje hovorkyňa.

Muži zákona upresnili, že Linda Kurucová je vysoká asi 170cm strednej postavy a má dlhšie čierne kučeravé vlasy a v čase odchodu mala oblečený čierny dlhý kabát, červené tepláky a obuté mala hnedé čižmy. Pri sebe podľa policajtov nemala doklady ani finančnú hotovosť.

„Akékoľvek informácie o pohybe alebo pobyte nezvestnej mladistvej Linde Kurucovej môžete oznámiť na čísle 158, alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ,“ uzavrela Bruchetová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM