Viktória Botošová Hokej

Novozámocké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte šampionát v meste

Prenosy z hokejového šampionátu si Novozámčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocké podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte šampionát v meste
Zdroj: TASR

Novozámčania hokej milujú, čo dokazujú každým rokom počas majstrovstiev sveta . Pohostinstvá, bary a podniky sa tak aj tento rok musia prichystať na nápor hokejových fanúšikov. Zisťovali sme preto, ako sú na šampionát pripravené niektoré prevádzky v meste.

Na plátne aj obrazovkách

Premietanie hokejových majstrovstiev v Castle Cafe bude na veľkom plátne. „V nových priestoroch Castle Cafe sa budú premietať všetky významné zápasy MS na 3m plátne,“ informovali nás.

Výnimkou nebudem ani Kelt Pub a ten sa na fanúšikov poriadne vyzbrojil. „Samozrejme budeme premietať MS v hokeji na LCD televízore vo vnútornom bare a budú k dispozícii aj dve plátna. Jedno vo VIP miestnosti a druhé na vnútornej terase,“ uviedli v Kelte a ako dodali, premietaný bude každý jeden zápas počas celých MS v hokeji 2015.

Kvalitný prenos aj ozvučenie vychválil kolektív Living Pubu.

„K dispozícii máme premietanie na plátno v HD kvalite, obraz je dobre viditeľný z celého baru, samozrejmosťou je kvalitné ozvučenie. Každý zápas bohužiaľ premietať nebudeme, avšak všetky zápasy SR, okrem toho prvého, áno. Ostatné podľa záujmu a otváracej doby. Pokiaľ by bol záujem zákazníkov sledovať zápasy mimo otváracej doby, sme samozrejme ochotní im vyhovieť,“ informovali s touto zaujímavou ponukou.

Počas MS budú púšťať hokejové zápasy aj v Ajaxe, ako nás informoval pán Melišek, bude to prostredníctvom televízie v podniku.

Všetky zápasy z majstrovstiev

„Všetky hokejové zápasy, ktoré sa budú vysielať, budeme púšťať prostredníctvom dvoch televízorov na terase aj vo vnútri,“ informoval nás Július Csepányi z Pivárne Bašta.

Piváreň Bulldog bude tiež pripravená. „K dispozícii bude televízia uhlopriečka 106 cm, FULL HD + projektor s plátnom, ktorý bude vnútri prevádzky a ktorý poprípade vieme dať aj von,“ vysvetľuje Adrián Miškó.

Televízia aj plátno sú umiestnené v zadnej časti prevádzky. V prípade, že sa plátno vytiahne von na terasu, bude umiestnené čelom k miestam na sedenie. Ako pokračuje Miškó, premietať sa bude každý zápas MS a hostia sa môžu zabaviť aj počas reklám. „Nielen cez prestávku si môžu zákazníci zahrať klasické šípky,“ hovorí Miškó a ako dodáva, dostupné je aj bezplatné wifi pripojenie.

Na svoje si prídu aj zákazníci Amsterdamu. „K dispozícii budeme mať samozrejme plátno aj dva LCD televízory s výborným ozvučením. Zákazníci na požiadanie môžu sledovať každý zápas. Pokrývame s plátnom a televízormi celý podnik, čiže je možné sledovať hokej z každého miesta podniku,“ uviedol Tlčina.

Vítaní sú aj hokejoví nadšenci v Hostinci Fajka. „K dispozícii budú dva veľké televízory vnútri. Zápasy budeme určite vysielať,“ vysvetlil nám výčapník Štefan.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM