Erik Bojničan Samospráva

Novozámocká radnica prichádza s novinkou: Naše meste ju bude mať ako prvé na Slovensku!

Radnica prichádza s novinkou, ktorú budú mať Nové Zámky ako prvé na Slovensku. Pozrite, čo sa v našom meste chystá.

Ilustračný obrázok k článku Novozámocká radnica prichádza s novinkou: Naše meste ju bude mať ako prvé na Slovensku!
Foto: Viktória Botošová

Mesto Nové Zámky ako prvé mesto na Slovensku informuje prostredníctvom webovej stránky mesta o prítomnosti zamestnancov úradu na pracovisku.

V telefónnom zozname jednotlivých odborov je pri mene každého zamestnanca označený červený alebo zelený štvorček. Zelený znamená, že pracovník sa nachádza v budove úradu, červený signalizuje jeho neprítomnosť. Dochádzka sa aktualizuje každých päť minút. „Cieľom je minimalizovať neúspešné pokusy občanov o vybavenie u príslušného úradníka,“ skonštatoval Miroslav Antoni z referátu kultúry a mediálnych služieb Mestského úradu Nové Zámky.

Mestská webová stránka ponúka občanom aj ďalšie zaujímavosti a novinky. Jednou z nich je aj trojjazyčný kalendár menín podľa slovenského, maďarského a českého kalendára či vlastné meranie teploty a vlhkosti vzduchu. „Údaje sú na hlavnej stránke, po ich rozkliknutí sa dostane návštevník na podstránku. Tam si môže pozrieť minimá a maximá teploty a vlhkosti za zvolené obdobie a tiež si môže zobraziť graf,“ informoval Antoni.

V sekciách jednotlivých odborov nájdu občania rady, ako a čo môžu na mestskom úrade vybaviť a zároveň si môžu z webu stiahnuť niektoré formuláre. Od jesene tohto roka bude mesto poskytovať občanom aj niektoré elektronické služby.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM