Anton Hrachovský Samospráva

Novozámčania, nachystajte si korčule: Klzisko sa sťahuje späť do centra mesta

Aj počas tohtoročnej zimy bude možnosť zabaviť sa na klzisku v centre mesta. Pozrite sa, od kedy do kedy ho bude možné využiť.

Ilustračný obrázok k článku Novozámčania, nachystajte si korčule: Klzisko sa sťahuje späť do centra mesta
14
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Novozámčania sa môžu opäť tešiť na možnosť využiť klzisko so syntetickým ľadom v centre mesta. Späť na Hlavné námestie by sa malo premiestniť v nedeľu 2. decembra. Zotrvá tam niečo vyše mesiaca, do konca vianočných prázdnin (7. januára 2019).

Klzisko sa vracia do centra

Podmienky vstupu na klzisko o rozmeroch 20×10 metrov ostávajú nezmenené. K dispozícii bude požičovňa korčúľ, ktorú budú môcť návštevníci využiť za poplatok 2 eurá. Ich pobyt na ľade bude časovo neobmedzený, až kým sa večer klzisko pre verejnosť neuzavrie.

Pre školákov i verejnosť

Umelý ľad bude dostupný počas celého týždňa. Do doby, kým nezačnú vianočné prázdniny (22. decembra 2018), bude klzisko prístupné do 14:00 pre školákov, v poobedňajších hodinách, až do 19:00, bude otvorené pre verejnosť. Počas prázdnin sa bude možné korčuľovať od 10:00 do 19:00.

Po prázdninách (22. decembra 2018 – 07. januára 2019) by sa mal ľad opäť presúť do inej lokality. O tom, že konkrétne kam, ešte rozhodne vedenie radnice, resp. spoločnosti Novovital.

V závere roku 2017 sa na ňom odohralo niekoľko spoločenských stretnutí ako bol karneval na ľade či stretnutie s hokejistami. Od februára 2018 sa ľadová plocha presťahovala z Hlavného námestia do areálu ZŠ G.Bethlena.

Okrem využitia športovo založenými obyvateľmi bude možné klzisko využiť aj pre firemné podujatia. To už bude samozrejme za poplatok.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť slávnostné otvorenie klziska v roku 2017.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Otvorenie klziska na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch
14
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM