Tlačové správy Tlačové správy

Novinka v regionálnom éteri, radio.MAX prichádza s novou reláciou!

Obľúbené regionálne rádio inovuje. Po pravidelných rozhovor so zaujímavými osobnosťami či s nitrianskymi hokejistami sa teraz môžete tešiť na reláciu o spravodajstve z okresov Nitry a Nových Zámkov. Čítajte, čo všetko sa v nej dozviete...

Ilustračný obrázok k článku Novinka v regionálnom éteri, radio.MAX prichádza s novou reláciou!
Zdroj: Dnes24.sk

Regionálne rádio radio.MAX obohacuje svoju programovú štruktúru o novú reláciu s názvom Amplión. Relácia bude každý pracovný deň od 17:00 do 18:00 prinášať poslucháčom tie najčerstvejšie správy z regiónu Nitry a Nových Zámkov.

„Myšlienka Ampliónu vznikla z potreby obcí informovať o svojich aktivitách a pritiahnuť tak nových návštevníkov nielen z miest, ale aj z okolitých obcí. Prostredníctvom relácie sa snažíme zvýšiť povedomie o spoločenskom bohatstve regiónu Nitry a Nových Zámkov,“ uvádza obchodný riaditeľ radio.MAX Jozef Bakoš.

Relácia bude svojim poslucháčom prinášať informácie o novinkách z kultúrneho, spoločenského a duchovného života obcí z nitrianskeho a novozámockého regiónu, ako sú rôzne výročia obcí, oslavy, jarmoky, vínne cesty, letné festivaly či púte, ale aj informácie o aktuálnom športovom dianí. Samozrejmosťou budú aj informácie o dopravných obmedzeniach či mimoriadnych situáciách.

Radio.MAX spúšťa novú reláciu už 1. februára! Počúvajte reláciu Amplión každý pracovný deň od 17tej do 18tej a buďte informovaní o všetkom, čo sa deje u vás doma.

Deje sa u vás niečo zaujímavé, o čom by sa mali ľudia dozvedieť? Napíšte na amplion@radiomax.sk.

O radio.MAX
radio.MAX je najpočúvanejšie regionálne rádio v Nitre a Nových Zámkoch. Začalo vysielať v novembri 1999 na frekvencii 98,7 MHz a jeho prvé štúdio bolo zriadené v Nových Zámkoch. Od januára 2005 vysiela radio.MAX aj v Nitre na frekvencii 101,0 MHz.

Na titulnej fotografii moderátor Igor Šebesta

zdroj, foto: radio.MAX

radio MAX
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM