Andrea Ballayová Iné športy

Nové Zámky opäť na STV3

Prezident Mestského futsalového klubu Tupperware Nové Zámky Koloman Forró pred štrnástimi dňami oslovil Optimus Agency s požiadavkou možnosti vysielania priameho prenosu na STV zo zápasu MFK Tupperware proti FTVŠ UK Bratislava.

„Áno, pán Forró mi pred dvoma týždňami telefonoval a vzniesol túto požiadavku na našu firmu. Vieme, že Nové Zámky robia svoje domáce zápasy na úrovni a tak šéf mediálneho, Jozef Korbel, mimochodom dlhoročný novinár a človek, ktorý začiatkom osemdesiatych rokov písal o vtedajšom sálovom futbale prvé články do celoštátneho periodika, okamžite zareagoval. Po niekoľkých rokovaniach a telefonátoch, dnes prišla kladná odpoveď“ – potvrdil nám informáciu Vladimír Škorec. Takže v piatok 26. novembra 2010 o 21.00 h bude STV3 vysielať naživo prvý zápas z prebiehajúceho ročníka futsalovej exraligy – MFK Tupperware Nové Zámky – FTVŠ UK Bratislava. A veríme, že ich bude ešte veľa…

Na margo ešte dodávame, že v ten istý deň dostanú priestor na obrazovke aj novozámockí hádzanári, ktorí svoj televízny zápas odohrajú pred futsalom, o 19:00. Aj preto sa očakáva v Miléniu dobrá hádzanársko-futsalová kulisa, verme, že s dvojnásobne úspešným koncom. ZÁMKY DO TOHO!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM