Anton Hrachovský Hokej

Fanúšikovia novozámockého hokeja sa majú na čo tešiť: Čaká ich viacero sprievodných akcií

Na fanúšikov HC Nové Zámky čaká pred sezónou viacero zaujímavých podujatí. Viac sa dozviete v rozhovore s marketingovým a komunikačným manažérom klubu Jakubom Takáčom.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia novozámockého hokeja sa majú na čo tešiť: Čaká ich viacero sprievodných akcií
Foto: Anton Hrachovský

Už o necelé tri mesiace sa hokejisti Nových Zámkov po prvý raz v histórii predstavia medzi slovenskou hokejovou elitou. Okrem zážitku zo samotného hokeja čaká na priaznivcov klubu pred aj počas sezóny viacero sprievodných akcií.

Dôležité informácie pre fanúšikov HC Nové Zámky nám poskytol marketingový a komunikačný manažér klubu Jakub Takáč.

Aké akcie chystá klub pre fanúšikov pred resp. počas sezóny 2016/2017?

Pre fanúšikov sme pripravili hneď niekoľko zaujímavých akcií. Tou prvou, ktorá by to mala celé odštartovať, bude oficiálna autogramiáda a predstavovanie hráčov. Termín ešte upresníme, ale plánujeme na nej predstaviť hráčov v nových dresoch, aby ich ľudia poznali a vedeli o nich čo najviac už pred štartom Tipsport ligy. O pár dní budeme organizovať výpredaj starších dresov a fanúšikovských predmetov, aby boli fanúšikovia nachystaní už na prípravné zápasy. Predaj nových fanúšikovských dresov by sme radi spustili v polovici augusta.

V priebehu sezóny chceme spraviť viacero sprievodných akcií, aby hokej v Nových Zámkoch nebol čisto iba o tipsportligových zápasoch. Chceme divákom poskytnúť aj dáku pridanú hodnotu. Po športovej stránke chystáme tiež jedno prekvapenie, ale o tom zatiaľ nebudem hovoriť.

Čím ste sa nechali inšpirovať pri navrhovaní nových dresov?

Chceli sme, aby to boli moderné dresy, aby sa divákom aj hráčom páčili. Nechali sme sa inšpirovať najkvalitnejšou ligou sveta NHL. Tam majú kluby jednoduché a elegantné dresy a taká je aj naša predstava. Chceli sme zachovať klubové farby a veľké logo v popredí a myslím, že sa nám to podarilo. Uvedomujeme si, že sa nemusia páčiť úplne každému. Prvotné reakcie sú však pozitívne.

Ako bude vyzerať spolupráca klubu s fanklubom?

S fanklubom sa snažíme intenzívne komunikovať, načúvať ich potrebám. Dohodli sme na špeciálnom sektore, do ktorého sa dostanú priaznivci len na fanklubácke permanentky. Rovnako budú mať vlastný vchod na štadión. Tiež sme sa rozhodli dať fanklubu k dispozícii klubové vlajky, ktoré sme dali prednedávnom vyrobiť.

Uvažuje sa o ´doplňujúcom´ názve klubu? Ako sú napríklad v Banskej Bystrici barani, v Poprade kamzíci, v Žiline vlci, v Trenčíne vojaci…

Toto zatiaľ neriešime. Chceme byť sami sebou, je pre nás podstatné, aby nás diváci a súperi vnímali ako nováčika, ktorý bude pre súťaž určitým prínosom.

Kedy možno očakávať spustenie e-shopu?

Spustenie e-shopu je úzko späté so spustením novej webovej stránky, kde by sa mal e-shop nachádzať. Priaznivci si budú môcť prostredníctvom neho zakúpiť nové fans predmety, v týchto dňoch realizujeme novú grafiku stránky, ktorá bude i na spomínaných predmetoch.

Môže vás zaujímať:

Hokejisti idú krôčik po krôčiku: O pár rokov uvidíme viacero vlastných odchovancov

Novozámčania pokračujú vo výdatnom posilňovaní: Klubový dres oblečie top kanonier

Nová tvár v hokejovej kabíne Václav Čížek: Chcem, aby sa ostatné tímy báli jazdiť do Zámkov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM