Anton Hrachovský Hokej

Nové Zámky aj v druhom ročníku Vyšehradského pohára: Na začiatok derby s Nitrou

Fanúšikovia v Nových Zámkoch sa opäť môžu tešiť na zápasy Vyšehradského pohára. Pozrite, proti komu odštartujú zeleno-bieli jeho tohtoročnú edíciu.

Ilustračný obrázok k článku Nové Zámky aj v druhom ročníku Vyšehradského pohára: Na začiatok derby s Nitrou
Foto: Rastislav Búgel

Hokejisti MHC Nové Zámky si podobne, ako v minulej sezóne, zahrajú popri Tipsport lige aj zápasy Vyšehradského pohára. Duely druhého ročníka slovensko-maďarského pohára obstarajú tri slovenské a tri maďarské celky.

Zo slovenskej strany to bude obhajca titulu HK Nitra, HK Poprad a MHC Nové Zámky. Maďarská vetva bude mať zastúpenie v podobe klubov Dunaújváros HK, Ferencváros Budapešť a UTE Újpest.

Na úvod s Nitrou

Svoj prvý zápas tohtoročnej edície absolvujú Novozámčania 28. augusta na domácom ľade proti Nitre. Naň nadviažu 4. septembra, opäť doma, s Ferencvárosom Budapešť.

Mužstvá by mali podľa maďarského portálu jegkorongblog.hu hrať systémom každý s každým, víťazom by sa mal stať klub, ktorý získa najviac bodov. Presné dátumy všetkých zápasov zatiaľ známe nie sú.

V úvodnom ročníku Vyšehradského pohára skončili Novozámčania vo štvrťfinále, keď stroskotali na hokejkách Fehérváru AV19. Celkovým víťazom sa po finálovej výhre nad Miškovcom stala Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM