Anton Hrachovský Krimi

Niektorí vodiči sú nepoučiteľní: Novozámčana stopli policajti s takmer 3 promile

Ešte stále existuje množstvo vodičov, ktorí si neuvedomujú, že alkohol nepatrí za volant. Policajtov o tom presvedčil aj muž z Nových Zámkov.

Ilustračný obrázok k článku Niektorí vodiči sú nepoučiteľní: Novozámčana stopli policajti s takmer 3 promile
Zdroj: TASR

Rovnako si pod vplyvom alkoholu sadol za volant aj 35-ročný muž z Nových Zámkov. Podľa policajnej hovorkyne bol v Hurbanove kontrolovaný policajnou hliadkou a vykonaná dychová skúška bola pozitívna. „Nafúkal 1,38 mg/l, čo je v prepočte 2,88 promile,“ objasnila Renáta Čuháková, policajná hovorkyňa z Nitry.

Udalosť sa stala v pondelok 23.októbra, krátko po tretej hodine popoludní. „Vodič Škody Fábia bol políciou taktiež obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla Renáta Čuháková.

„Blížia sa sviatky počas ktorých bude na cestách viac vozidiel, skúsenejších či neskúsenejších vodičov, nervóznych chodcov a s ohľadom na počasie možno aj odvážnych cyklistov. Polícia opätovne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky k zodpovednosti pri jazde na našich cestách, k ohľaduplnosti a obozretnosti. Vodiči! Alkohol za volant nepatrí!,“ vyzýva občanov policajný zbor.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM