Viktória Botošová Od Vás

Nezbednica Fanny (3), malá šibalka zahrnutá láskou: Aha, aké parádne ZÁBERY sa podarili Lucii zo Zámkov

Pozrite aké vtipné zábery sa podarili Novozámčanke Lucii, ale aj iným našim čitateľom z Nových Zámkov a okolia.

Ilustračný obrázok k článku Nezbednica Fanny (3), malá šibalka zahrnutá láskou: Aha, aké parádne ZÁBERY sa podarili Lucii zo Zámkov
Zdroj: Dnes24.sk

Internet je plný vtipných fotografií domácich miláčikov. Výnimkou nie sú ani Nové Zámky. Aj v Zámkoch a okolí sa odohralo majiteľom domácich miláčikov, veľa vtipných situácií, pri ktorých našťastie nechýbal foťák, či mobilný telefón.

Parádne zábery, ktoré sa podarili na jednom z novozámockých dvorov sme vám ukázali už naposledy v článku – Dominika (25) zo Zámkov spravila ZÁBERY, aké sa len tak nevidia: Domáci miláčikovia si to spolu jednoducho užívajú :)

Nezbednica Fanny obľubuje prechádzky

Tentokrát sa s nami podelila o momentky psíčkarka Lucia (20) z Nových Zámkov.„Fanny (3) mám od 27.júna 2011, kedy som si ju priniesla z dediny Brodské. Narodila sa 5. mája a v tento rok bude mať už 4 roky,“ konštatuje hrdá majiteľka fenky Lucia.

Šibalstvo priam srší Fanny z očí na každej fotke. „Čo najhoršie vyviedla??? Ona stále niečo vyvedie.. Ako šteňa, mala v obľube hrýzť topánky,“ vysvetľuje Lucia. Ako dodáva, Fanny nemá problém ani s vodou. „V zime skočí do jazera a ide sa vykúpať. Je to Welsh springer španiel, takže má veľmi rada vodu,“ hovorí.

Podľa Lucie, sa Fanny medzi inými psami sa správa dobre. „Ovonia psa a potom od neho odíde. Už ju ďalej nezaujíma a už sa ani veľmi nehráva s inými psami. Vonku však rada všetko oňucháva,“ priznáva Lucia.

Pred Fanny mala Lucia škrečka, no ten je už žiaľ umrel. Teraz si však užíva chvíle v prírode s spolu s Fanny. „Najradšej chodí Fanny do lesa, na polia a tam kde je voda,“ dodala o obľúbených miestach, ktoré jej sučka uprednostňuje. Pozrite si vtipné momentky od Lucii a našich ďalších čitateľov z Nových Zámkov aj okolia.

Aj u vás je veselo, podeľte sa o momentky s nami

To, čo dokážu postvárať niektoré zvieratká, sa len tak nevidí. Dúfame, že vás tieto fotky aspoň potešia, alebo, že si dnes aj vďaka nášmu článku nájdete dôvod na úsmev. Pozrite si aj ďalšie vydarené zábery našich čitateľov v galérii.

Máte podobné fotky, alebo dokonca lepšie? Tak sa nimi pochváľte a pošlite nám ich na mail botosova@global24.sk , radi ich uverejníme v našom ďalšom článku.

Foto: Archív čitateľov

Vtipné momentky vašich miláčikov :)
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM