Krimi

Nehoda na priechode pre chodcov: Novozámockí policajti hľadajú svedkov

Policajti z Nových Zámkov sa opäť obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Potrebujú objasniť okolnosti dopravnej nehody.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na priechode pre chodcov: Novozámockí policajti hľadajú svedkov
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Novozámockí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 28. mája okolo 17.40 hodiny na Kapistóryho ulici v Nových Zámkoch.

Zachytil dievčatá

„Vodič osobného auta Škoda Octávia azúrovomodrej farby s evidenčným číslom levického okresu, tu na priechode pre chodcov zachytil dve 15-ročné chodkyne. Obe dievčatá spadli a vodič s vozidlom zastal. Avšak na miesto neprivolal záchranné zložky, ale chodkyne naložil do auta a odviezol ich na adresu jednej z nich a odišiel," informuje polícia.

Prečítajte si tiež

Rôzne zranenia

Podľa mužov zákona boli dievčatá následne ošetrené v nemocnici a bolo zistené, že majú rôzne zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie v trvaní niekoľkých týždňov.

„Vodič je polícii známy, keďže je však potrebné ozrejmiť niektoré bližšie okolnosti tejto zrážky, žiadame svedkov tejto nehody, aby sa prihlásil na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo priamo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Nových Zámkoch," vyzvala polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

POLÍCIA Z NOVÝCH ZÁMKOV HĽADÁ SVEDKOV DOPRAVNEJ NEHODY 🚗🔍 👉 Novozámockí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, June 3, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM