Anton Hrachovský Krimi

Nehoda na priechode pre chodcov: Auto zrazilo dievča (18) a chlapca (19), VIDEO

V Šuranoch sa stala hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda. Vodička auta zrazila na priechode pre chodcov dvoch mladých ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na priechode pre chodcov: Auto zrazilo dievča (18) a chlapca (19), VIDEO
Zdroj: TASR

K dopravnej nehode došlo v utorok 9. januára 2018 ráno v Šuranoch na križovatke ulíc Hviezdoslavovej a Žofie Bosniakovej. 53-ročná vodička osobného motorového vozidla Škoda Fábia pravdepodobne nevenovala pozornosť a nesledovala situáciu v cestnej premávke, pričom oneskorene zareagovala na chodcov, ktorí prechádzali po vyznačenom priechode," objasnila situáciu policajná hovorkyňa z Nitry Božena Bruchterová.

Ťažké zranenia po nehode v Šuranoch

Dôsledkom toho došlo k zrážke s 19-ročným mladíkom a 18-ročnou dievčinou. „Chlapec utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice, dievča utrpelo ľahké zranenie. Alkohol v dychu vodičky zistený nebol,“ povedala policajná hovorkyňa.

Na vozidle vznikla škoda vo výške 800 eur. Ako uviedla hovorkyňa, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície začal trestné stíhanie vo veci pre prečin ublíženia na zdraví.

Napriek tomu, že je video z nehody otočené nabok, je na ňom vidieť, ako dali mladí najprv prednosť autu prichádzajúcemu z ľavej strany. Následne sa vydali cez prechod pre chodcov, keď ich zrazilo auto prichádzajúce z pravej strany.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM