Samospráva

Nebezpečný múr v Zámkoch je už opravený: Budúce prevádzky zatiaľ známe nie sú

Múr, ktorý dlho ohrozoval okoloidúcich, je už opravený. Radnica zároveň tvrdí, že zatiaľ nemá vedomosť o žiadnej budúcej prevázke v prislúchajúcom objekte.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečný múr v Zámkoch je už opravený: Budúce prevádzky zatiaľ známe nie sú
6
Galéria
Foto: Anton Hrachovský

Niekoľko rokov ohrozoval okoloidúcich naklonený starý múr pri bývalej budove Mestskej polície v Nových Zámkoch. Na základe pripomienok od obyvateľov mestský úrad vyzval majiteľa pozemku na sanáciu nebezpečne nakloneného plotu na Kasárenskej ulici.

O herni sa zatiaľ nevie

„Na podnet mesta majiteľ nehnuteľnosti opravil plot aj strechu objektu, ktorá je v havarijnom stave a môže z nej padať krytina na chodník. Krytinu vymenili a nehnuteľnosť zabezpečili tak, aby neohrozovala verejnosť,“ informuje radnica na svojom webe.

Medzi obyvateľmi sa začala šíriť domnienka, že v lokalite pribudne ďalšia herňa. Radnica podľa svojej hovorkyne o takýchto plánoch zatiaľ nevie.

„Mesto nemá vedomosť o tom, že by na Kasárenskej ulici v bývalých priestoroch mestskej polície mala byť otvorená akákoľvek prevádzka. Mestský úrad túto informáciu dostane, keď vlastník nehnuteľnosti predloží projektovú dokumentáciu k stavebnému povoleniu aj s popisom účelu stavby,“ vysvetľuje radnica.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Plot pri bývalej budove MsP v Nových Zámkoch je opravený
6
Galéria
Foto: Anton Hrachovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM