Viktória Botošová Krimi

Naposledy ju videli v Zámkoch: Nikoleta (18) odišla z domu, nezobrala si ani lieky!

Nevedia ju nájsť! Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej tínedžerke Nikolete Pšenákovej (18) z Hurbanova. Podľa slov polície si nezobrala zo sebou ani lieky!

Ilustračný obrázok k článku Naposledy ju videli v Zámkoch: Nikoleta (18) odišla z domu, nezobrala si ani lieky!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po po nezvestnej tínedžerke Nikolete Pšenákovej (18) z Hurbanova.

„Nikoleta Pšenáková je asi 170 cm vysoká, silnejšej postavy. Má svetlomodré oči a hnedé vlasy po plecia, ktoré noší sčesané do vrkoča. Oblečený by mala mať tmavomodrý sveter s kapucňou, obuv červenej farby a možno sivé teplákové nohavice alebo čierne nohavice. Ide o osobu s ťažkým zdravotným postihnutím, ktorá berie lieky, ktoré však nemá pri sebe,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nikola podľa slov hovorkyne odišla z domu ráno asi o piatej hodine a odvtedy sa svojim príbuzným neohlásila. Naposledy bola videná na Komárňanskej ulici v Nových Zámkoch včera večer okolo pol ôsmej.

Informácie k pobytu alebo pohybu nezvestnej Nikolety Pšenákovej je možné poskytnúť polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM