Rôzne

Najkrajšia obec: Tri dediny z okresu Nové Zámky, ktoré to dotiahli najvyššie

Výsledky súťaže Najkrajšie mesto Slovenska, ktorú pravidelne vyhlasuje internetový portál Slovakregion, sme si už rozoberali. Novým Zámkom sa tento rok darilo o niečo viacej ako ten minulý.

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšia obec: Tri dediny z okresu Nové Zámky, ktoré to dotiahli najvyššie
Zdroj: TASR

Výsledky súťaže Najkrajšie mesto Slovenska, ktorú pravidelne vyhlasuje internetový portál Slovakregion, sme si už rozoberali. Novým Zámkom sa tento rok darilo o niečo viacej ako ten minulý. Naše mesto vo veľkej konkurencii obsadilo 57. miesto. Okrem najkrajšieho mesta sa však aj tento rok hľadali tie najkrajšie obce.

Do boja o hlasy ľudí bolo zapojených až 2 785 obcí z celého Slovenska. Víťaz však mohol byť len jeden. Najviac hlasov a titul „Najkrajšia obec“ získala dedinka Smižany. Za ňou nasledoval Halič a tretiu priečku v rebríčku obsadil Divín.

Ako sa však darilo obciam z okresu Nové Zámky? U ľudí najviac bodovali Komjatice, ktoré v konečnom poradí skončili na skvelej 31. priečke. Veľmi pekné umiestnene si vybojovalo aj Bardoňovo, patrí mu 53. miesto. Trojicu najlepších z nášho okresu uzatvára na 134. mieste dedina Gbelce.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM