Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ďalší týždeň je čochvíľa za nami. Pozrite si prehľad toho, na čo ste uplynulých sedem dní klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Rekonštrukcia Vadašu

Vadaš Thermal Resort Štúrovo v okrese Nové Zámky prejde ďalšou fázou úprav a revitalizácie. Spoločnosť Vadaš, ktorá ho prevádzkuje, už vyhlásila na svojom webe dve verejné obchodné súťaže, vďaka ktorým chce pokračovať v obnove areálu kúpaliska. Ide o úpravu priestranstva pred rezortom, zbúranie budovy Delfín a veľkoskladu Drink a vybudovanie stavieb s názvom ´Chatová osada´ a ´Mobilné domy´ v zadnej časti areálu.

Festival INAK

Svetlo sveta uzrie v Nových Zámkoch nový festival. Na návštevníkov bude čakat vďaka jednému z tých, ktorým záleží na budúcnosti mesta, bohatý kultúrny a voľnočasový program. Popritom sa uskutoční 3. ročník podujatia AVTM Beh Mestom Nové Zámky.

Svadobčania na zimáku

Zimný štadión v Nových Zámkoch nebol v posledných dňoch len dejiskom prípravných zápasov a tréningov. Udiala sa na ňom aj jedna netradičná, no o to milšia udalosť.

Chodníky na rekonštrukciu

Prednedávnom vydala radnica v Nových Zámkoch návrh na 4. zmenu rozpočtu mesta na rok 2017. V jeho sumarizačnej časti sa popisujú aj tohtoročné aktivity mesta, ako napr. budovanie parkovacích miest. V dokumente sú spomenuté i ďalšie lokality, ktoré by mali dostať nový šat v najbližšom období.

Parkoviská 2017

Prednedávnom vydala radnica v Nových Zámkoch návrh na 4. zmenu rozpočtu mesta na rok 2017. V jeho sumarizačnej časti sa popisujú aj tohtoročné aktivity mesta, ako napr. budovanie parkovacích miest. Boli sme sa teda pozrieť, ako vyzerajú výsledky práce Odboru komunálnych služieb – odboru referátu dopravy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM