Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Výsledky novozámockých školákov: Ktoré zo škôl hrajú v meste prím?

Na ostatnom mestskom zastupiteľstve predniesol odbor sociálnych vecí, školstva a kultúry správu o výsledkoch novozámockých školákov za uplynulý školský rok. Ktoré školy obstáli najlepšie v rámci mesta a v porovnaní s celoslovenským hodnotením ste sa mohli dočítať v rovnomennom článku.

Zastrelený podnikateľ v Kolárove

V Kolárove v piatok 16. decembra zavraždili 40-ročného miestneho podnikateľa v jeho rodinnom dome. Prípad prevzala Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru ako obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy.

Živý Betlehem

Aj Novozámčania si v predvianočnom období užívajú vianočné trhy. Námestím sa však nebude šíriť len vôňa punču, ale aj vianočné posolstvo.

Pingpongové dobrodružstvo na severe Európy

Na severe Európy, vo Švédsku a Fínsku, naberá Tomáš Kopányi, rodený Novozámčan, nové stolnotenisové skúsenosti. Vďaka anabáze vo švédskom klube Köpings BTK, sídliacom v mestečku Köping, má 19-ročný mladík možnosť zúčastňovať sa popri tamojšej lige aj národných Grand Prix, na ktorých štartuje i špička švédskej stolnotenisovej reprezentácie.

Akvatlonový rozhovor

V poslednú adventnú nedeľu budú Nové Zámky dejiskom v poradí už tretieho Zimného akvatlonu. Pretekajúci ale i diváci si budú môcť oddýchnuť od predvianočného zhonu, otestovať sa a spoločne posedieť a diskutovať o triatlone, uplynulej a budúcej sezóne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM