Anton Hrachovský Rôzne

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Policajné výstrely a unikajúce auto

Mestečkom nedaleko Nových Zámkov sa ozývali výstrely. Policajti zastavili šoféra a ten sa rozhodol riešiť vzniknutú situáciu po svojom.

Mikuláš v Nových Zámkoch

V pondelok 5. decembra si obyvatelia Nových Zámkov mohli na Hlavnom námestí vychutnať krátky kultúrny program pri príležitosti príchodu Mikuláša. Ten na záver spolu s primátorom odpočítal štart mikulášskeho ohňostroja.

Kontrola komunálnych služieb

Z celoslovenského prieskumu vyplynulo, že až dve obce z okresu Nové Zámky sú medzi najefektívnejšími v ponúkaní komunálnych služieb. Zisťovala sa aj spokojnosť obyvateľov s týmito službami.

Rozhovor s najlepším strelcom

Po prvýkrát v histórii sa novozámockí futbalisti predstavili na tradičnom halovom turnaji o Pohár predsedu ObFZ Nové Zámky. Počas jeho 15. edície nastúpili Zámčania celkovo na šesť stretnutí, všetky víťazné. Strelili 17 gólov, pričom inkasovali iba dvakrát. Najlepším strelcom sa stal domáci hráč Martin Letko.

Finančné zdravie obcí novozámockého okresu

Aj tento rok si Ineko posvietilo na hospodárenie starostov s obecnými peniazmi. Podobne ako po minulé roky pripravilo rebríček finančného zdravia obcí na Slovensku za rok 2015.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM