Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Ani sme sa nenazdali a máme tu záver týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Blížiaci sa advent

Atmosféra najkrajších sviatkov sa v Nových Zámkoch krásne vystupňuje. Na rozdiel od niektorých slovenských miest Nové Zámky organizujú vianočné podujatia už od začiatku adventu.

Nová ulica v meste

Obývanie a zastavanie sídliska Západ si vyžiadalo vybudovanie novej oficiálnej ulice. Tá bola vybudovaná za účelom zabezpečenia prístupu pre rodinné domy v lokalite sídliska Západ II., Gúgska a je slepou ulicou s prístupom z Andovskej ulice.

Zomrel významný rodák z Nových Zámkov

Mesto Nové Zámky sa môže pýšiť viacerými rodákni známymi na celoslovenskej alebo dokonca celosvetovej úrovni. Jedným z nich je autor populárnych sôch v našom hlavnom meste.

Vystrieľal postup na legendárne ME

Československá futbalová reprezentácia prežila v roku 1976 doteraz najväčší futbalový úspech histórie oboch národov. Členom vtedajšej víťaznej ekipy v Belehrade bol i rodák z okresu Nové Zámky.

Rebríček transparentnosti miest

Transparency International Slovensko prinieslo najnovší rebríček transparentnosti sto najväčších miest na Slovensku za rok 2016. Ako sa umiestnili Nové Zámky a ďalšie mestá nášho okresu?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM