Anton Hrachovský Správy

Najklikanejšie články týždňa: 5 vecí, ktoré vás počas siedmich dní zaujali najviac

Ďalší týždeň je čochvíľa za nami. Pozrite si prehľad najčítanejších článkov za uplynulých sedem dní.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie články týždňa: 5 vecí, ktoré vás počas siedmich dní zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Majáles v Nových Zámkoch

Tak ako každý rok, ani tento nebude tradičný Majáles v Nových Zámkoch výnimkou. Po roku sa odohrá opäť 30. apríla na Hlavnom námestí. Dobrá nálada, zábava a hudobné vystúpenia nebudú chýbať ani tentoraz.

Oprava ciest v meste

S príchodom pekného počasia sa rozbehli práce na sľubovaných opravách ciest v Nových Zámkoch. Radnica ich ohlásila ešte v závere roka 2017 a podľa jej informácií si majú z mestského rozpočtu odkrojiť sumu 955-tisíc eur s DPH. Rekonštrukcia ciest má podľa zmluvy s dodávateľom trvať 6 mesiacov a mesto ju bude splácať desať rokov.

Prípad mŕtveho taxikára z Nových Zámkov

Správa o tragickej nehode otriasla v závere roka 2015 celými Novými Zámkami. Osud vtedy zasadil jednej z novozámockých rodín silnú ranu. Jej hlava sa po tragickej noci už nikdy nevrátila k svojim deťom ani partnerke. Dňa 19. decembra 2015 asi o 3:25 ráno sa na sídlisku Juh na križovatke Hradnej ulice a ulice S.H. Vajanského odohrala tragická dopravná nehoda.

Súťaž v halászlé

Sezóna fajnšmekrov je tu. Pri peknom počasí veľa ľudí rado kuchtí priamo v prírode. So svietiacim slnkom prichádza ja lepšia nálada a v príjemnom prostredí a ovzduší aj lepšie chutí. A ak máte radi rybacinu, prvý májový víkend si poznačte do kalendára.

Nové psie parky

Množstvo Novozámčanov chová svojho štvornohého miláčika v panelákových bytoch, kde sa im nedostáva poriadnej voľnosti. Mesto sa preto spolu s verejnosťou rozhodlo v rámci občianskej iniciatívy Aj pes je Novozámčan tento problém okresať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM