Anton Hrachovský Krimi

Na priechode zrazilo auto ženu s deťmi: Ich liečba potrvá mesiace, FOTO

Na jednom z novozámockých sídlisk došlo k hrozivej dopravnej nehode. Auto zrazilo na priechode pre chodcov staršiu pani s dvomi deťmi.

Ilustračný obrázok k článku Na priechode zrazilo auto ženu s deťmi: Ich liečba potrvá mesiace, FOTO
2
Galéria

Novozámockí dopravní policajti boli vo štvrtok 29. novembra privolaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch.

Na priechode ich zrazilo auto

Ako uviedla policajná hovorkyňa z Nitry Renáta Čuháková, nehoda sa stala asi o 17:40. „52-ročný vodič vozidla Volvo pravdepodobne z dôvodu nedostatočného venovania sa vedeniu vozidla neskoro spozoroval chodcov na priechode. Došlo k zrážke, pri ktorej sa zranila 65-ročná žena a dve šesťročné deti,“ objasnila Čuháková s tým, že ich zranenia si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadajú niekoľkomesačnú rekonvalescenciu.

„Okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania novozámockej polície. V tejto súvislosti je začaté trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ nechala sa počuť policajná hovorkyňa.

Ako ďalej dodala, na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť presnú príčinu tejto zrážky. „Alkohol v dychu vodiča políciou zistený nebol,“ uzavrela Renáta Čuháková.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Hrozivá nehoda na priechode pre chodcov v Nových Zámkoch
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM